Hyggeligt sommerhus med brændeovn, midt i Bjerregård

2.5
icon
icon
icon

Sigfred Jensens Vej 7, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2547

Søger I et hyggeligt sommerhus til familieferien, er dette 5 personers hus på Sigfred Jensens Vej 7 midt i det populære feriehusområde i Bjerregård måske noget for jer?

Med kun 800 meter til det fascinerende og brusende Vesterhav og 400 meter til købmanden og legepladsen ligger feriehuset meget centralt i Bjerregård.

Sofa-hygge foran brændeovnen

Opholdsrummet med stue og køkkenafdeling er husets samlingspunkt. Køkkenafdeling er veludrustet og har alt, hvad der er brug for, bl.a. mirkoovn og opvaskemaskine. Fra den åbne køkkenafdeling kan du sagtens følge med i livet i stuen, selvom du står for madlavningen.

Sommerhuset er hyggeligt indrettet og indbyder til afslapning og familiehygge, måske med kortspil og varm kakao foran den knitrende ild i brændeovnen.

De 5 sovepladser i huset fordeler sig på 3 hyggeligt indrettede værelser. Badeværelset er praktisk indrettet og med bl.a. gulvvarme og en vaskemaskine, som måske især småbørnsfamilier vil have glæde af.

En energibesparende varmepumpe i opholdsrummet sørger for at holde energiforbruget på passende niveau, dertil har I naturligvis også muligheden for at tænde op i brændeovnen.

Nyd solnedgangen over klitterne fra terrassen

Feriehuset ligger på en stor plænegrund midt i Bjerregård og det har en helt lukket terrasse mod vest. Her kan I roligt lade børnene lege frit, mens I nyder solens stråler fra liggestolene.

Lav en lækker grillmiddag og nyd udsigten mod vest. Under middagen kan I se solen farve himlen orangerød, før den går ned bag klitterne.

Naturoplevelser på Holmsland Klit

På Holmsland klit finder I gode cykelstier lige bag de flotte høje klitter med vajende marehalm. Stierne smyger sig gennem sommerhusområderne og det fredede klitlandskab.

Et besøg i Hvide Sande er et ”must” – måske på cykel? Oplev stemningen på havnen, nyd en is, besøg fiskeriauktionen, se på spændende butikker – og slut dagen af med en middag på en af byens gode restauranter.

Har I lyst til at prøve kræfter og være aktive på Ringkøbing Fjord? I Årgab finder I surfskolen og masser af andre vandsportsaktiviteter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.209
Renoveret / Byggeår:2013 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...