Velholdt feriehus med skønne terrasser i rolige omgivelser

3
1928
Nygårdsvej 2, Bjerregård - Søg på husnr. B2749

På en stor naturgrund i den nordligste del af Bjerregård finder I dette velholdte feriehus til 5 personer. Her venter jer et flot og charmerende indre med masser af lys, og flere skønne terrasser, hvor I kan nyde vejret og landskabet i ro og fred. Op til 2 hunde er også tilladt!

Charmerende, åbent og helt enkelt

Det velholdte feriehus på Nygårdsvej 2 kombinerer den klassiske sommerhuscharme med det moderne præg. De varme træfarver og små detaljer står for hyggen og charmen, mens de store vinduespartier, ovenlysvinduer og loft til kip skaber åbne omgivelser med masser af lys og en skøn udsigt til den omkringliggende natur.

Der er lagt op til en helt enkel sommerhusferie med masser af tid til at slappe af og nyde hinandens selskab. Få en god snak over madlavningen og opvasken, og nyd de sene aftener foran den knitrende brændeovn med en god bog og et glas rødvin, mens mørket falder på udenfor.

Rundt om huset finder I flere skønne terrasser, både åbne og afskærmede. Her kan I sole jer på liggestolene eller drikke eftermiddagskaffen ved havebordet i det gode vejr. Der er masser af små kroge, hvor I kan sætte jer til rette og nyde feriefreden.

Sandstrand og indkøb inden for rækkevidde

Både børn og hunde vil elske den store græsplæne, der hører med til huset, og har I brug for en endnu større “legeplads”, kan I gå de 700 meter gennem klitterne ned til den vidde sandstrand. Her kan der leges i sandet, samles sten eller bades i de blå bølger på en varm sommerdag.

Hos den lokale købmand i Bjerregård kan I hver morgen hente nybagte rundstykker til morgenbordet, og der kan også hurtigt handles ind til en lækker grillaften under åben himmel.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 2.771
Renoveret / Byggeår:2014 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L).

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, træ laminat og trægulv i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...