Hyggeligt feriehus – perfekt til børnefamilien

3.5
icon
icon
icon
icon
Julianevej 72, Bjerregård - Søg på husnr. B2764

Velholdt og hyggeligt feriehus, der oser af charme og feriehygge. Der er en stor afskærmet og delvist overdækket terrasse, så du kan sidde ude og nye den vestjyske natur. Samtidig kan du holde øje med de mindste, når de leger på den lille legeplads, der er opstillet ved siden af terrassen.

Velholdt feriehus, der indbyder til afslapning og hygge

Feriehuset er hyggeligt og personligt indrettet, og her har du på trods af dets strørrelse og traditionelle stil gode faciliteter såsom opvaske- og vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan komme om ved de huslige pligter. Derudover er der gratis internet, hvilket både store og små nyder.

På de solrige dage kan du sætte dig på terrassen med lidt koldt at drikke, mens børnene leger på den lille legeplads, der er lavet lige ved siden af. Og på de køligere dage indbyder stuen med brændeovnen til afslapning og hygge med varm kakao, spil og en god film.

Roligt område tæt på stranden

Feriehuset har en god beliggenhed, hvor du bor tæt på stranden, der er den største attraktion i området. Men samtidig har du også den lille købmandsbutik lige om hjørnet, og dermed behøver du ikke at køre langt, hver gang du skal handle.

Men når du gerne vil på udflugt og opleve lidt mere af området, er Hvide Sande altid et godt bud. Her har du den hyggelige havn med gode spisesteder og butikker.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2008 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, garage.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...