Charmerende stråtækt feriehus kun 200m fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervænget 1, Rindby

- Sommerhusnr.: 72069
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Søndervænget 1 i Rindby på Fanø ligger dette charmerende stråtækte feriehus bare 200 meter fra stranden. De 110m² fordeler sig på 2 etager og byder indenfor til en ferie med familie eller venner – og jeres hund er også hjerteligt velkommen. Glæd jer til en ferie med masser af ro, smuk natur og hygge foran brændeovnen.

Sommerhushygge med udsigt

Det charmerende stråtækte feriehus byder jer velkommen indenfor i de lyse stuer med hyggelig indretning, hvor I straks føler jer godt tilpas. Her er alt, hvad I behøver til en vellykket ferie ved Vadehavet på Fanø.

I stueetagen finder I et af feriehusets 3 soveværelser, som er indrettet med 2 enkeltsenge, badeværelset med bruseniche og gulvvarme, samt køkkenalrum og stue. Her kan I tænde op i brændeovnen og nyde at tilbringe tid sammen. Slå jer ned i sofaen, nyd roen og mærk, hvordan I kommer helt ned i gear.

Udnyt muligheden for i det lyse, moderne køkken at hygge med fælles madlavning – om morgenen kan I med fordel tage den første kop kaffe med ud på terrassen og indtage den sammen med de første mundfulde frisk havluft og solens første stråler.

På overetagen finder I sommerhusets øvrige soveværelser; ét med 2 enkeltsenge og ét med dobbeltseng. Herfra har I desuden adgang til endnu et af feriehusets highlights, nemlig en lille udestue med en fantastisk udsigt til Fanøs klitlandskab – og om aftenen til den smukke mørke stjernehimmel.

De gængse husholdningsapparater såsom opvaskemaskine og vaskemaskine er der også tænkt på, og så er feriehuset desuden udstyret med en energibesparende varmepumpe, så I kan opvarme sommerhuset både effektivt og billigt.

200 meter til stranden, havet og solnedgangen

Allerede når I står på sommerhusets terrasse kan I høre Vadehavets bølger mod stranden, se mågerne og indånde den velgørende salte havluft. Omgivet af marehalm, og om sommeren af duftende hybenroser, kan I slænge jer i terrassemøblerne og nyde naturen og roen.

Når dagen går på hæld, kan I dække op på terrassebordet og tænde op i grillen, mens solen går ned i baggrunden.

Oplev Fanø og Vadehavet

Så snart I kommer ombord på færgen i Esbjerg, er ferien begyndt. Så er der nemlig kun 12 minutter til I lander på Fanø – 12 minutter hvor I kan nyde udsigten over vandet og se Fanø komme nærmere og nærmere.

Fanøs strande er nogle af Danmark bedste. Ikke bare er de meget brede, vidtstrakte og ideelle til et væld af strandaktiviteter, de byder også på meget lavt vand, hvilket gør dem specielt børnevenlige til en badetur om sommeren.

Vadehavsøen byder desuden på nogle skønne cykelruter, og da der kun er 13 kilometer fra nord til syd, er 2 hjul det helt ideelle transportvalg. Kan I ikke selv medbringe cykler, så er der gode muligheder for at leje dem på øen.

Er I til shopping eller lækker mad, så er Nordby et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72069

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus mit einer modernen und vollständig ausgestatteten Küche, übrige Austattung ist halt nicht neu aber völlig ausreichend und in Ordnung.
Wärmepumpe und Ofen heizen das Haus kuschelig warm und senken die Nebenkosten erheblich.
Zwei Terrassen sowie der "Wintergarten" am Schlafzimmer laden zum entspannten sitzen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines sehr gemütliches Haus.
Der Wohnraum mit Küche ist sehr schön.
Die Schlafzimmer sind Zweckmäßig und das Bad könnte mal saniert werden damit es zum Rest passt.
Trotzdem haben wir uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, kleines Reetdachhaus mit ausreichender Größe im Wohn-, Koch- und Essbereich.
Super Blick vom Hauptschlafzimmer (mit "Wintergarten") in die Düne zum Meer.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.470
Renoveret / Byggeår:2020 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, klinker i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...