Klassisk feriehus med spa og sauna til 6 personer i Rindby

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedemarken 9, Rindby

- Sommerhusnr.: 72042
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Efter en kort færgetur fra Esbjerg til Fanø venter jer her en ferie i afslapningens tegn. Feriehuset på Hedemarken 9 er beliggende på en kuperet naturgrund midt i et flot naturområde i Rindby og har plads til 6 personer og 2 hunde. Feriehuset indeholder både spa og sauna. Tag på ferie med familien eller vennerne og nyd den friske, salte havluft på Fanø, midt i Vadehavet.

Hyggelig indretning med plads til samvær – badeværelse med spa og sauna

Kernen i det 78 m2 store feriehus er det åbne køkkenalrum med spiseplads og gode komfortable møbler. Lad familiens kok fremtrylle lækkerier i køkkenet, mens familiens mindste hygger omkring spisebordet med et brætspil eller ser en god film i TV’et. Om aftenen kan I tænde op i brændeovnen og nyde flammernes dans, mens den beroligende knitren fylder rummet. Alternativt kan I benytte varmepumpen, som sørger for hurtig og energibesparende opvarmning af feriehuset.

Feriehuset rummer 3 soverum, hvoraf 2 er med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge, samt et badeværelse med gulvvarme, bruseniche, sauna og spa – ideel til afslapning efter en spændende dag med udflugter i det omkringliggende landskab.

Derudover er der også både opvaskemaskine og vaskemaskine, så dagligdagens fornødenheder hurtigt er klaret.

Skønt udeområde med masser af oplevelser i nærheden

Feriehuset på Hedemarken 9 ligger godt på den 2500 m2 store kuperede naturgrund og har en terrasse, der løber omkring 2 sider af feriehuset på den sydøstlige side. Her står havemøbler, solvogne og en grill klar til at indbyde jer til hyggelige timer på terrassen.

Er I til natur og vandreture, kan det anbefales at tage en tur ned igennem Paradisdalen og Gåsehullerne der ligger syd for feriehuset. Paradisdalen slynger sig fra sommerhusområdet og åbner sig op til et prægtigt naturområde med vild natur og moser, der kaldes for Gåsehullerne. Her er der mulighed for at opleve andefugle, gæs og svaner samt lappedykkere og græshoppesangere på nært hold.

Er I mere til indkøb og gåture gennem små gader og stræder, så er det klart værd at tage en tur til såvel Nordby som Sønderho og opleve det gamle Fanø med de fine stråtækte huse, de mange specialbutikker og gode restauranter.

Stranden i Rindby, der ligger 1500 meter fra feriehuset, er også et must-see. Her er der plads til alle, om det er windsurfere, kitesurfere, ravsamlere eller badegæster. Stranden er bred og har god plads til alle – og så er der nedkørsel i bil direkte på stranden, så har I små børn med, er det nemt og praktisk at komme på stranden. Stranden i Rindby er også særlig børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren, samt livreddertårnene er besatte i sommermånederne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72042

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches und erhöht gelegenes Ferienhaus mit großzügigem Bad.
Das Badezimmer ist sehr geräumig und bietet genug Platz für eine Familie. Die Zimmer sind ausreichend groß und es gibt eine gemütliche schlafkoje in einem Zimmer, was etwas abgelegen von den anderen Zimmern liegt.
Sehr schöne fensterreiche Front mit Blick in die Düne.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das gemütliche Ferienhaus älteren Baujahrs im Hedemarken 9 besticht durch seinen gemütlichen Charme und die von vielen Fenstern erhellte Wohnküche. Das Wohnzimmer mit Kamin läd an kalten Abenden, nach einem ausgiebigen Saunagang zum Verweilen ein.
Die insgesamt drei Schlafzimmer sind klein aber ausreichend und funktionell eingerichtet. Im Außenbereich findet man auf den Terrassen immer eine windgeschützte Ecke.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, helles Haus, gerade auch mit Kindern. Gute Lage zwischen Strand, Waldspielplatz und Einkauf. Viel Sonne den ganzen Tag.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.500
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...