Idyllisk sommerhus på lækker naturgrund

3
icon
icon
icon

Torpvej 15, Rindby

- Sommerhusnr.: 72071
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en skøn ferie for en lille familie på 4 personer eller vennegruppen, er dette hyggelige 64m2 feriehus på Torpvej 15 et oplagt valg. Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund, og der er kun 1000 m til vandet. Her kan man virkelig få slappet af på en hyggelig ferie i rolige omgivelser. Vil man sove i shelter og være et med naturen, er dette også en mulighed.

Hygge i charmerende omgivelser

Feriehuset emmer af hygge med klassiske hvide trævægge, mange lysindfald og en klassisk feriehusindretning med både dansk design og enkelte retrofund. Når I skal samle energi til de kommende feriedage, kan I søge mod sommerhusets 2 soveværelser. Det ene sovekammer er udstyret med køjeseng, der måler 80×200 og underkøjen måler 120x200cm, og en dobbeltseng måler på 160x200cm. På badeværelset behøver I ikke at fryse fødderne, for her er der gulvvarme.

I køkken og alrum er der rig mulighed for at slappe af i den enkleog indbydende indretning, der ligger op til masser af hyggeligt samvær, hvad enten I nu vil slænge i sofaen med en god bog eller i hjørnet med de behagelige hvilestole. Man kan også bare være en del af samværet ved at spille brætspil omkring spisebordet.

Luft til luft varmepumpen sørger for et godt indeklima på energivenlig vis. Vaskemaskine er der også til rådighed.

Solrige feriedage på terrassen

Efter en dejlig dag ved stranden kan I samle hele feriegruppen på terrassen. Her kan I nyde en lækker middag, der kan tilberedes på sommerhusets grill. Terrassen er åben og både delvist afskærmet og overdækket, så der er mulighed for at hygge udenfor sammen i al slags vejr, året rundt.

Fanø ligger kun 12 minutter med færgen fra Esbjerg midt ude i Unescos verdensarv Vadehavet. Vadehavet er noget helt unikt, hvad angår både dyre- og fugleliv, så medbring gerne en kikkert til at spejde efter fugle og sæler med. Sælerne kan man også komme tæt på. På både sælsafari til fods og fra vandsiden.

I byerne Nordby og Sønderho er der mange specialbutikker og muligheder for lækre kulinariske oplevelser på byens restauranter og caféer. Fanø Bryghus er også kendt for deres mange specialøl, ølsmagninger og arrangementer året rundt.

Man må gerne tage bilen med på stranden på Fanø, og der er rigelig med plads til det hele. Mange vælger også at tage cyklen med eller leje en. Der er et godt udbygget cykelstisystem fra nord til syd på øen og mange vandre- og cykelstier at køre øen tynd på. Øen har en stor dragefestival på stranden i juni, der tiltrækker folk fra hele verden. Man kan også finde rav især efter storme i efterår og vinterperioden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72071

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer schönen Umgebung zum wohlfühlen. Das Haus ist in einem guten Zustand. Die Umgebung lädt förmlich ein,um schöne lange Spaziergänge vor zunehmen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes, gut ausgestattetes Haus, mit ausreichend Platz für 4 Personen. Neues Bad und herrlicher, überdachter Terasse

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist soweit gut ausgestattet. Lediglich Spülmaschine und Haartrockner wären schön gewesen aber haben keinen negativen Einfluss auf unseren Aufenthalt gehabt. Alles in einem schönes Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 2.016
Renoveret / Byggeår:2016 / 1967

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...