Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 6 personer i Ho

3
icon
icon
icon

Fyrrevænget 10, Ho

- Sommerhusnr.: 61020
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i den vestjyske natur står dette hyggelige sommerhus på Fyrrevænget 10 i Ho klar til en ferie for en familie eller vennegruppe. I feriehuset er der plads til op til 6 personer – og her er 2 hunde også hjerteligt velkomne til at komme med på ferie.

Hyggelig og lys indretning med brændeovn

I sommerhuset på Fyrrevænget 10 i Ho emmer der af hygge, og her er der ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer hjemme. Sommerhuset byder på en lys og hyggelig indretning med lyse vægge og lofter samt et skønt lysindfald.

I feriehuset er der åben forbindelse mellem køkken, stue og spiseplads, som tilsammen danner alrummet, der er sommerhusets hjerte. Her vil I utvivlsomt tilbringe mange timer af jeres ferie, hvor I blandt andet kan lave mad, spille spil og se film sammen. Samtidig fuldender brændeovnen feriestemningen med sin knitren og varme.

Sommerhuset rummer 3 gode soveværelser, som I kan søge mod, når det er tid til at gå til køjs og samle ny energi. De 3 soveværelser er alle indrettet med en dobbeltseng hver. Fra morgenstunden slipper I for at fryse tæerne, for på badeværelset er der nemlig gulvvarme.

Takket være de gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine og vaskemaskine behøver I ikke at bruge en masse af jeres ferietid på praktisk husarbejde. Desuden har sommerhuset en varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for et godt indeklima.

Dejligt udeområde med masser af natur

Sommerhuset er beliggende på en grund, hvor I har masser af natur omkring jer. Her vil jeres hund helt sikkert elske at gå på opdagelse sammen med jer.

I kan nyde udsigten til den skønne natur fra terrassen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole og bare slappe helt af. Alt imens kan børnene lege i haven, hvor der står et gyngestativ klar til dem.

Som børnene gynger dagens sidste tur, kan I så småt begynde at tænde op i grillen og gøre klar til aftenens middag, som I kan nyde på terrassen.

Tag en tur til Blåvand

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Fyrrevænget 10 kan I tage en tur til den hyggelige ferieby Blåvand, hvor I blandt andet finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige spisesteder. I Blåvand kan I blandt andet også besøge Blåvandshuk Fyr, der er Danmarks vestligste punkt, og hvor I fra toppen kan opleve en skøn udsigt.

På jeres ferie skal I selvfølgelig også besøge det fantastiske Vesterhav, der ligger 3,5 kilometer fra jeres ferieadresse. Ved Vesterhavet kan I både nyde lange gåture langs stranden og snuppe jer en frisk dukkert i havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61020

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus

DK
D.
sagde , Danmark

Fint godt indrettet ækdre men god

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine traumhafte Umgebung, man wohnt mitten im Wald und hat trotzdem den ganzen Tag Sonne auf der riesigen Terrasse, die auch teilweise Überdacht ist! Es waren reichlich Gartenmöbel und auch Sonnenliegen vorhanden! Das Haus hat eine XXL Balkonschiebetür und im Wohn-Küchenbereich 2 große Dachfenstern, die für eine gemütliche, helle Atmosphäre gesorgt haben! Die 3 Schlafzimmer sind mit Boxspringbetten ausgestattet, sehr guter Schlafkomfort! Das Bad war der einzige Manko, keine Steckdose, wenig Abstellmöglichkeiten, zu klein, aber wir waren nur zu zweit, da ging das für 2 Wochen. Alles in allem würden wir das Haus jeder Zeit wieder buchen!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 2.499
Renoveret / Byggeår:2004 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barneseng, barnestol, klinker i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...