Skønt sommerhus med spabad på hyggelig grund i Ho

3
icon
icon
icon

Fyrrevænget 47, Ho

- Sommerhusnr.: 61008
8 pers.
Antal personer
3400 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus, hvor I kan holde en afslapningsfyldt ferie? Så er dette skønne sommerhus på Fyrrevænget 47 i Ho et oplagt valg! I sommerhuset er der plads til op til 8 personer, hvilket gør det til en ideel ferieadresse for én stor familie eller flere mindre familier. I feriehuset er der lagt op til masser af afslapning i det skønne spabad. Feriehuset er beliggende på en stor hyggelig grund, hvor der både er terrasse, sandkasse og gynge. Har I en hund, er den hjerteligt velkommen i feriehuset!

Slap af i spabad

Ferietid er lig med afslapningstid – og dét vil der være masser af i sommerhuset på Fyrrevænget 47 i Ho. På sommerhusets badeværelse venter jer nemlig et skønt spabad, hvor I kan læne jer tilbage i det varme, boblende vand og komme helt ned i gear.

I kan også slappe af og hygge jer i feriehusets alrum, hvor I kan samles til hyggelige feriestunder med film, spil og god mad. I alrummet har I en brændeovn, der sørger for at fuldende den hyggelige feriestemning med sine knitrende flammer og varme.

Efter en dejlig feriedag er det tid til en god nats søvn, hvor I kan få samlet ny energi til de kommende feriedage. Feriehuset er indrettet med 3 gode soveværelser, der er indrettet med i alt 2 dobbeltsenge og 2 etagesenge.

I løbet af jeres ferie slipper I for at skulle bruge en masse tid på praktisk husarbejdet takket være sommerhusets opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper med det.

Hyggelig grund med terrasse, sandkasse og gynge

Sommerhuset på Fyrrevænget 47 i Ho er beliggende på en stor hyggelig grund, hvor der venter jer et dejligt udeområde med noget for både store og små. Til familiens yngste er der en sandkasse og en gynge i haven, som de vil få glæde af på ferien.

Mens børnene leger i haven, kan I finde jer godt til rette på den åbne terrasse, hvor der står havemøbler og liggestole til rådighed for jer. Læn jer tilbage og nyd ferien med lyden af børnelatter og vindens susen i træerne i baggrunden.

Som dagen nærmer sig sin ende, kan I tænde op i grillen på terrassen og gøre klar til en lækker middag med saftige bøffer og god vin.

Tag en tur til Blåvand

Ikke langt fra feriehuset på Fyrrevænget 47 i Ho ligger den hyggelige ferieby Blåvand, som det ikke vil tage jer lang tid at køre til. Her kan I blandt andet besøge Blåvandshuk Fyr, der er det vestligste punkt i Danmark. Hvis I bestiger fyrets 170 trappetrin, vil I kunne opleve en helt fantastisk udsigt.

I skal selvfølgelig også en tur til det smukke Vesterhav, mens I er på ferie i Ho. Fra sommerhuset har I 3,4 kilometer til de brede sandstrande og brusende, blå bølger, som er værd at besøge, uanset hvordan vind og vejr arter sig.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61008

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes Ferienhaus, waschen etwas in die Jahre gekommen ist, aber sehr viel liebe zum Detail hat.
Der Außenbeleuchtung könnte etwas verschönert werden.Die Sandkiste ist nicht nehr gut, auch war der Rasen nicht gemäht…

Mit mehr Bereichen für die Kids (Trampolin, grillplatz) und überdachte Terasse wäre esnoch schöner!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich und sehr sauber. Es hat alles was man braucht.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 2.600
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...