Moderne poolhus med 5 badeværelser i Blåvand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Pouls Bjerge 6, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60470
12 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
ca. 23
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I flere familier eller en stor vennegruppe på udkig efter et feriehus til jeres næste ferie, så er dette moderne sommerhus på Pouls Bjerge 6 i Blåvand et oplagt valg! Her er der plads til 12 personer fordelt på 5 gode værelser – alle med eget badeværelse – og hemsen. I feriehuset kan I se frem til sjov i swimmingpoolen og afslapning i udespaen og dampkabinen. Derudover byder sommerhuset på et aktivitetsrum med billard, bordtennis og bordfodbold. Fra sommerhuset har I 850 meter til Vesterhavet. Hvis I er kørende i elbil, kan den oplades i sommerhusets ladestik.

Moderne indretning med 5 badeværelser

Sommerhuset er bygget i 2023, og når I træder indenfor, bliver I mødt af en moderne og lys indretning, som I helt sikkert vil føle jer godt tilpasse i.

I det 215 kvadratmeter store sommerhus er der 5 soveværelser, der er indrettet med 4 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Til hvert af de 5 soveværelser er der desuden eget badeværelse med gulvvarme. Derudover er der 2 hemse i feriehuset, den ene er indrettet med 2 sovepladsen, og den anden med tv og Playstation 5 digital (kræver egen konto).

Sommerhusets veludstyrede og moderne køkken, stuen med den flotte sofa og den hyggelige spiseplads ligger i åben forbindelse i alrummet, hvor I kan tilbringe hyggelige feriestunder sammen. Her sætter brændeovnen prikken over i’et for den hyggelige feriestemning. I hele feriehuset er der gulvvarme under det flotte klinkegulv og desuden sørger en effektiv og energibesparende varmepumpe for varmen i huset, udespaen og poolen.

Pool, aktivitetsrum og skønt udeområde med udebruser og udespa

I sommerhuset kan I se frem til mange sjove stunder i løbet af ferien. Sommerhuset byder nemlig på en poolafdeling, hvor I har en 23 kvadratmeter stor swimmingpool med svømmetræner, som feriens vandhunde kommer til at elske. I poolafdelingen er der også volleynet, bruser og et gæstetoilet.

Også i sommerhusets aktivitetsrum kan I glæde jer til mange sjove stunder. Her har I mulighed for at spille billard, bordtennis og bordfodbold – måske der skal arrangeres en turnering?

Udover mange sjove stunder i feriehuset er der også mulighed for afslapning. Indendørs i feriehuset venter jer en dampkabine, hvor I kan komme helt ned i gear og udendørs vil udespaen forkæle jer med ekstra afslapning i det varme, boblende vand. I bør prøve en tur i udespaen om aftenen under den smukke stjernehimmel ligesom udebrusen kan give en frisk afskyldning før og efter.

Sommerhusets udeområde er det oplagte sted at tilbringe feriens solrige dage. Her venter jer en åben terrasse, hvor I kan sætte jer i havemøbler og liggestole, mens I slapper af i solen. På lune ferieaftener kan I samle hele ferieflokken på terrassen til en lækker middag, som I kan tilberede på sommerhusets gasgrill. 

Til feriens yngste gæster er der sandkasse og gynge på naturgrunden.

850 meter til stranden

Sommerhuset har en fantastisk beliggenhed for enden af en lukket sidevej i Blåvand, og herfra er der kun 850 meter til det fantastiske Vesterhav, der byder på smukke sandstrande og blå bølger. Uanset årstiden er det helt sikkert værd at gå en frisk tur langs stranden. Hvis vejret er til det, kan I hoppe en tur i vandet og måske nyde et køligt glas rosévin til den smukke solnedgang. 

Der er desuden kun 600 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og i Blåvand er der både supermarkeder, slagter og bagerier, I kan handle ind hos. Her frister restauranter, caféer og specialbutikker med deres lækkerier.

Glem heller ikke, at I er tæt på det attraktive ferieland langs Vestkysten, hvor der er masser af aktivitetsmuligheder, seværdigheder og attraktioner, der er værd at besøge – alt indenfor rimelig køreafstand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60470

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ein fūnf Sterne Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist vollständig ausgestattet! Es ist modern, gemütlich, hell und freundlich eingerichtet!. Billard, Tischtennis und der Wellnessbereich haben viel für den Urlaubsspaß beigetragen. Unser Fazit: Das Haus ist perfekt, es fehlte uns an nichts!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus mit allem Komfort. Der Poolbereich und der Aussenwhirlpool waren toll, besonders die Gegenstromanlage.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:215 / 1.787
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

5 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Dampkabine, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...