Lyst og hyggeligt sommerhus til 4 personer i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Fyrgården 24, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60271
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en kæresteferie for 2 eller skal den lille familie afsted sammen, så er feriedestinationen på Fyrgården 24 i Blåvand et oplagt valg. I sommerhuset med den skønne lyse udestueløsning har I alle de nødvendige praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og sommerhuset har en smagfuld og god indretning, der skaber en hyggelig atmosfære.

Velindrettet sommerhus med varmepumpe

I sommerhuset på Fyrgården 24 vil I føle jer godt tilpas allerede, når I træder ind ad døren. Sommerhuset har en skøn indretning, hvor der er kredset om detaljerne og skruet op for komforten, så I virkelig føler jer hjemme her. En energibesparende varmepumpe sørger for gode temperaturer og et godt indeklima.

Sommerhusets køkken er udstyret med en opvaskemaskine, der klarer opvasken for jer, så I kan bruge jeres ferietid med hinanden og gode oplevelser. Et hyggeligt stort sofahjørne med fjernsyn og et lille fint kontorhjørne befinder sig i køkken-alrummet, men feriehusets mest fantastiske rum er nok “udestuen”. Store vinduespartier og et ovenlysvindue lukker masser af lys ind i rummet, der er indrettet med både spise- og sofahjørne. Herfra kan I nyde udsigten til sommerhusets have og I kan passende tilbringe dagen her, hvis I skulle være så uheldige, at vejret ikke er med jer.

Sommerhuset er indrettet med to soveværelser – et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge – samt et badeværelse, hvor I især vil blive glade for gulvvarmen om morgenen. Sommerhuset er desuden udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, så I hurtigt kan få vasket badehåndklæderne og blive klar til næste strandtur.

Skøn terrasse og have

De solrige feriedage skal selvfølgelig tilbringes udendørs, så hvorfor ikke åbne den dobbelte terrassedør og rykke ferien ud på terrassen og i haven? På den afskærmede terrasse kan I finde liggestole og havemøbler frem og finde et god plet i solen, hvor I kan ligge og slappe fuldstændig af.

Har I børnene med i sommerhuset, vil de helt sikkert elske haven. Her har de masser af plads at tumle rundt og lege på, mens forældrene slapper af på terrassen. På rigtig sommerhusmanér kan I slutte dagen af med en lækker grillmiddag på terrassen.

Gode ferieoplevelser i Blåvand

Sommerhuset på Fyrgården 24 ligger i centrum af den dejlige ferieby, Blåvand, hvor der venter jer mange gode ferieoplevelser for hele familien. Måske I skal en tur i Blåvand Zoo eller vil opleve Blåvands Huk, der er det vestligste punkt i Danmark? I Blåvand er mulighederne mange. 

Ferieindkøbende kan I klare i Blåvands supermarkeder. Skulle I også have lyst til en smule shopping, er der gode muligheder for det i byens mange butikker. Efter indkøb og shopping kan I få stillet sulten hos byens skønne restauranter og caféer.

De brede sandstrande og det mægtige Vesterhav skal selvfølgelig også opleves, når I er i Blåvand. I har kun 1 kilometer hertil fra sommerhuset, og det vil ikke tage jer lang tid at nå til de kilometerlange sandstrande og det brusende hav – en fantastisk oplevelse hele året rundt.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60271

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr liebevoll eingerichtets und sauberes Ferienhaus.
Uns hat der Kamin gefehlt, aber sonst war alles in Ordnung.

DK
D.
sagde , Danmark

Meget fin beliggenhed. Godt indrettet. Lyst og hyggeligt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Im Kern aber trotzdem ruhig!

Das Ferienhaus ist abseits der Hauptstraße aber trotzdem bekommt man davon nicht viel mit.

Es ist optimal für vier Personen und war sauber und ordentlich. Gerade von der Einrichtung der Küche waren wir angetan es ist alles in ausreichender Anzahl vorhanden was wir nicht immer überall in anderen Häusern vorfanden.

Der Strand ist fußläufig in 8-10 Minuten gut erreichbar.

Würden das Haus immer wieder nehmen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:84 / 400
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat tæppe i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...