Fantastisk femstjernet feriehus med pool til 10 personer

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Fynsland 26, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60468
10 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
ca. 16
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til Fynsland 26 i Blåvand, her kan din drømmeferie begynde i det vestjyske i et kvalitetsferiehus med indendørs og udendørs komfort i topklasse. Det stilrene træhus kan rumme op til 10 personer fordelt på 221 m2. Her tilbydes indendørs pool og sauna samt et lækkert udespa. Feriehuset er opført i 2022, og her er rigelig med plads at boltre sig på til vennegruppen eller den store familie. Her er også et ladestik med 11kW ladeeffekt, så I kan få opladet el-bilen.

Hyggelige stunder i skønne omgivelser

Der er højt til loftet i feriehuset, der er opført og bygget i kvalitetsmaterialer, der indbyder til ren afslapning. Arkitekturen er holdt i en åben nordisk moderne og lys stil med mange fine indretningsdetaljer og lysindfald fra panoramavinduerne.

Når feriedagen lakker mod enden, og der skal samles ny energi kan I gå til køjs i et af de 5 soverum med dobbeltsenge, der måler 180x200cm. I køkkenalrummet er der også en indbygget alkove og en hems, der kan benyttes af flere på en gang. Her er lagt op til samvær og hygge på flere planer i den spændende indretning.

Det fuldtudstyrede køkken er indrettet med stor kogeø, hvor man kan sidde og hygge og hænge ud eller måske bare hjælpe til på køkkentjansen, mens alle nyder et glas vin? Der er induktion og mikrobølgeovn, vinkøler og opvaskemaskine til rådighed samt en separat 90 liters fryser. Der er også vaskemaskine og tørretumbler, der gør ferien nemmere. Køkkenet ligger i forlængelse af den smagfuldt og moderne indrettede stue.

Kø til badet behøver der aldrig at blive, da der er 2 badeværelser. Ingen behøver heller at fryse om fødderne, da der er indlagt gulvvarme samt endnu et gæstetoilet. Der er gulvvarme i hele feriehuset, og en energivenlig varmepumpe sikrer et godt indeklima. Ventilationsanlægget har varmegenvinding, og her er tale om et lavenergihus.

Lækker pool-afdeling med sauna samt aktivitetsrum

Det luksuriøse feriehus byder på et væld af underholdende og afslappende faciliteter, der tilgodeser stort set alle interesser og behov på ferien. Poolen kan få alle vandhunde på dupperne, og har indbygget ”svømmetræner” samt mulighed for at have musikvideoer og anden underholdning kørende på væggens Smart-tv/fladskærm. En hjemmespa dag er også en mulighed, hvor der blandt andet kan slappes af i varmen i den tilhørende sauna.

I kommer aldrig til at kede jer her. I feriehusets aktivitetsafdeling kan der leges i alle aldre. Her er der nemlig både bordfodbold, arcademaskine, air-hockey et Playstation4 spille-hjørne med behagelige biografstole.

Skøn terrasse med havemøbler, bordtennis, udespa og grill

Nyd udelivet på den læfyldte 160m2 store terrasse, hvor I op til 6 personer kan benytte jer af udespaens varme vand med kig til stjerner om aftenen. Efter en tur til stranden kan salt og sand skylles af under udebruseren. I kan også vælge at spille bordtennis eller bare dase på de mange solvogne, læse en god bog eller solbade. Tænd op for gasgrillen, når der skal hygges med god mad og vin på de lange, lyse sommeraftener eller steg flæskestegen udenfor – måske til juleaften. Der er uanende muligheder i dette fantastiske feriehus, det er bare med at gribe dem.

Blåvand har det hele

Udover den flotte strand og det brusende Vesterhav, er der i Blåvand rig mulighed for både shopping og en bred vifte af kulinariske oplevelser for enhver smag og pengepung. Er I til kulturelle oplevelser ligger museerne Tirpitz og Flugt lige i nærheden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60468

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr stilvoll und gemütlich eingerichtet. Es sind alle notwendigen Dinge vorhanden. Der Pool ist ausreichend groß und verhältnismäßig tief (für 1,63 m kleine Menschen). Selbst ein TV ist im Poolraum vorhanden. Eine kleine zusätzliche Treppe würde den Einstieg in den Whirlpool deutlich erleichtern. Insgesamt ist das Haus absolut empfehlenswert.

DK
D.
sagde , Danmark

Huset overgik vores forventninger, virkelig lækkert hus med alt hvad hjertet begærer.
Et sommerhus hvor der er lagt vægt på kvalitet.
Poolen var lækker og der var stort set ikke nogle klorlugt.
Alt virkede bare, masser af tallerkner, bestik, potter og pander osv.
Flot og hyggeligt indrettet.
Hvis man keder sig i dette hus så er man selv ude om det.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das ist sehr stilvoll eingerichtet. Alle Räume sind harmonisch aufeinander abgestimmt. Die Schlafzimmer bieten genügend Platz für die persönlichen Dinge. In den Badezimmern gibt es genug Abstellfläche. Der Pool ist groß genug, um ein Bahnen zu schwimmen. Entspannung findet man im Spa auf der Terrasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:221 / 2.534
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...