Hyggeligt sommerhus med brændeovn på naturgrund

3
icon
icon
icon

Sandvej 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60467
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Sandvej 7 i Blåvand kan du samle familien eller vennegruppen til en skøn ferie. Sommerhuset rummer plads til op til 6 personer, og her venter jer en hyggelig indretning med brændeovn. Sommerhuset er beliggende på en naturgrund og er omgivet af masser af natur, og udendørs venter jer også en stor, delvist overdækket terrasse, som I kan nyde de varme feriedage på.

Alrum med brændeovn

Hjertet i det 99 kvadratmeter store sommerhus er uden tvivl alrummet. Her er køkken, spiseplads og stue samlet til ét rum, hvor I har rig mulighed for at nyde hinandens selskab i løbet af ferien. Om I laver mad, spiller spil eller ser film, sørger brændeovnen for, at feriestemningen bliver fuldendt, og at der er god varme i rummet.

Derudover er der også en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima i feriehuset. Desuden har I også gode praktiske faciliteter i feriehuset, og i køkkenet hjælper opvaskemaskinen med opvasken, mens vaskemaskinen og tørretumbleren på badeværelset hjælper med tøjvasken.

I sommerhuset venter jer 3 gode soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med 2 enkeltsenge, mens hvert af de andre 2 soveværelser er indrettet med 1 dobbeltseng hver. På sommerhusets badeværelse er der gulvvarme, så I slipper for at starte jeres feriedage med at fryse tæerne.

Naturgrund og stor, delvist overdækket terrasse

Fra alrummet og det ene soveværelse kan I træde ud på sommerhusets store terrasse, der er delvist overdækket. Terrassen vender mod syd, og her står der havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på en plads i solen. På terrassen har I også en grill, som I kan tilberede lækre grillmiddage på i løbet af ferien.

Sommerhuset ligger på en 1.602 kvadratmeter stor naturgrund, og her er I omgivet af masser af natur. Når I slapper af på terrassen, kan I derfor også nyde synet af naturen og lyden af vinden i træerne.

Besøg Vesterhavet

Sommerhuset på Sandvej 7 i Blåvand ligger 1,4 kilometer fra Vesterhavet, som er ét sted, I virkelig bør besøge i løbet af jeres ferie. Her indbyder de smukke, brede sandstrande til lange gåture året rundt, og de brusende, blå bølger indbyder til friske dukkerter på varme sommerdage.

I Blåvand finder I gode indkøbsmuligheder i form af supermarkeder og specialbutikker, og fra jeres ferieadresse har I kun 850 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Derudover byder byen også på skønne, hyggelige spisesteder, I kan besøge i løbet af jeres ferie, når I selv vil slippe for madlavningen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.602
Renoveret / Byggeår:2019 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...