Velvære og hygge for 8 personer

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 39, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60466
8 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hedetoftvej 39 i Blåvand kan du forvente en særlig blanding af luksus, “hygge”-følelse, wellness og action. Præcis de rigtige betingelser for din næste ferie i Danmark, sammen med venner eller hele familien. Intet ønske efterlades uopfyldt på de 187 m², og velvære er garanteret. Den udendørs sauna og udendørs spabad er et af højdepunkterne i dette hus, som er bygget i 2023.

Moderne indretning med aktivitetsrum

Ved indretningen af feriehuset blev der lagt stor vægt på kvalitet og komfort. De, der holder af nyt skandinavisk design, vil straks føle sig hjemme på Hedetoftvej 39. Her er der højt til loftet og gulv til loft vinduerne giver husets hjerte – det store køkken-alrum – en lys og luftig stemning. Gulvvarmen i opholdsrummet sikrer et behageligt rumklima.

I det veludstyrede køkken med vinkøleskab mødes folk gerne for at lave mad sammen, og i stuedelen for at have en hyggelig filmaften med en stor portion popcorn, og alt hvad der ellers hører til. Du kan endda nemt streame dine yndlingsfilm ved hjælp af Chromecast.

Vil I gerne have lidt aktivitet og konkurrence, kan I spille en runde billard eller bordtennis i aktivitetsrummet.

Feriehuset har 4 soveværelser, som er godt fordelt i huset. Her kan man trække sig tilbage, hvis der er brug for en lille middagslur. Alle soveværelserne er indrettet med dobbeltsenge.

Her er 3 badeværelser med gulvvarme og bruser, hvor det ene ligger i forbindelse med et soveværelse.
Feriehuset har selvfølgelig også praktiske hjælpere som vaskemaskine og tørretumbler. En Varmepumpe sørger for strømsparende varme i huset, og jer der er ejer af en el-bil, kan glæde sig over en ladestation på huset.

Dejlig terrasse med udendørs spa

På den dejlige træterrasse, som strækker sig over hele husets sydside, er der god plads til at nyde solskinstimerne og her er dejlige havemøbler til jeres rådighed. Et absolut højdepunkt er den udendørs sauna og det udendørs spabad. Med udsigt til naturen kan I sidde i saunaen. Og efter afkøling under udendørsbruseren, kan stjernehimlen nydes over Blåvand i spabadets boblende vand. Hvad kan man egentlig ønske sig mere?

En del af terrassen er i øvrigt overdækket. Her kan I opholde jer i aftentimerne og afslutte dagen med lækker grillmad og en flaske vin.

Rolig beliggenhed tæt på Kallesmærsk Hede

Kun få minutter fra feriehuset ligger et langstrakt naturbeskyttet område ”Kallesmærsk Hede”. Et hedelandskab med klitter, små nåletræer og små søer. Tag cyklen og opdag den dejlige vestjyske natur. Her er gode cykelruter etableret, hvor I kan se forskellige seværdigheder i området. Et besøg til Blåvandshuk Fyr er at anbefale, hvorfra der er en herlig udsigt over havet fra det vestligste punkt i Danmark.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60466

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich sehr schönes Haus, mit einer tollen Ausstattung und fortschrittlicher Technik

DE
D.
sagde , Deutschland

Luxus-Ferienhaus mit allem, was man für einen gelungenen Urlaub benötigt: Kamin, Sauna, Whirlpool, Klettergerüst, Trampolin und eine Auswahl an Gesellschaftsspielen für die Kleinen. Eine ideale Aufteilung des Hauses, bei der jeder Gast seinen Rückzugsort findet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus, tolle Einrichtung,großes Grundstück zum spielen. Absolut empfehlenswert.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:187 / 2.115
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...