Hyggelig ferielejlighed med kun 500 meter til stranden

4
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 26, 14 st, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60459
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Til en ferie for op til 6 personer er denne fine ferielejlighed på Fyrvej 26, 14 st i Blåvand et oplagt valg. I denne hyggelige ferielejlighed kan I samle vennegruppen eller familien til en skøn ferie tæt på havet. Fra ferielejligheden har I nemlig kun 500 meter til Vesterhavets brede strande og brusende bølger. Derudover er der kun 400 meter til den nærmeste indkøbsmulighed.

Lys indretning med brændeovn i 2 plan

Den 61 kvadratmeter store ferielejlighed byder på en lys indretning i 2 plan. I stueplan venter jer det hyggelige alrum, hvor køkken, stue og spiseplads forenes, og som kommer til at danne rammen om mange hyggelige feriestunder. I køkkenet har I desuden en opvaskemaskine, der klarer opvasken for jer efter madlavningen.

I alrummet venter jer en brændeovn, der med sin knitren og varme sætter prikken over i’et og fuldender den hyggelige feriestemning. Derudover er der en energivenlig varmepumpe i feriehuset, der sørger for, at I har et godt indeklima på ferien.

I stueplan finder I derudover badeværelset, der er udstyret med gulvvarme, samt et soveværelse, der er indrettet med en dobbeltseng. De resterende sovepladser finder I på førstesalen, hvor der er et soveværelse med etageseng og et soveværelse med 2 enkeltsenge.

Terrasse med havemøbler og grill – fælles legeplads til børnene

Fra ferielejlighedens alrum kan I træde ud på den åbne, delvist overdækkede terrasse. Her står der havemøbler klar til jer, som I kan sætte jer godt til rette i. Mens I slapper af i solen på terrassen, kan børnene lege på den fælles legeplads.

Som aftenen så småt begynder at nærme sig, kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker middag, som I kan samles til på terrassen og nyde med et godt glas vin til.

Kort afstand til strand og indkøb

Ferielejligheden på Fyrvej 26, 14 st ligger på en skøn beliggenhed i Blåvand, og herfra har I altså hverken langt til strand eller indkøb. Til stranden er der kun 500 meter, og I kan derfor hurtigt gå til Vesterhavets smukke, brede sandstrande og brusende bølger, som er værd at besøge hele året rundt.

Jeres nærmeste indkøbsmulighed finder I desuden kun 400 meter fra jeres ferieadresse. Af indkøbsmuligheder byder Blåvand på både supermarkeder og specialbutikker. Derudover er der også flere skønne spisesteder til de dage, hvor I vil springe madlavningen over.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:61
Renoveret / Byggeår:2019 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, Gasgrill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...