Hyggeligt feriehus med brændeovn

2.5
icon
icon
icon

Vandflodvej 10A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60458
5 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vandflodvej 10A i Blåvand venter jer dette hyggelige feriehus med brændeovn. Her er der plads til op til 5 personer, og I kan derfor samle familien til en hyggelig ferie her. Foruden det hyggelige indre byder feriehuset på et udeområde med terrasse, have og shelter. Fra feriehuset har I desuden kun 300 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Hyggeligt alrum med brændeovn

Hjertet i det 74 kvadratmeter store sommerhus er uden tvivl alrummet, der forener køkken, spiseplads og stue. Her vil I helt sikkert tilbringe mange hyggelige feriestunder med mad, spil og film til lyden af brændeovnens knitren i baggrunden, der fuldender den hyggelige feriestemning, mens den også spreder dejlig varme i rummet. Der er desuden gratis brænde.

Foruden brændeovnen er sommerhuset også udstyret med en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I har et godt indeklima på jeres ferie. Derudover byder sommerhuset også på både opvaskemaskine og vaskemaskine, der hjælper jer med det praktiske husarbejde på ferien.

I sommerhuset finder I 4 soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn og samle ny energi. De 4 soveværelser er i alt indrettet med 2 enkeltsenge, 1 dobbeltseng og 1 etageseng. Om morgenen slipper I for at fryse tæerne takket være gulvvarmen på badeværelset.

Udeområde med terrasse, have og shelter

På sommerhusets udeområde kan I tilbringe de varme og solrige feriedage. Her har I blandt andet en terrasse, der vender mod sydvest, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens I bare slapper af i solen.

Terrassen er delvist overdækket, og I kan derfor også sætte jer i skyggen, hvis I får brug for at holde en pause fra solen. På terrassen kan I desuden samles til en lækker middag om aftenen, som I kan tilberede på sommerhusets grill.

Sommerhusets udeområde byder også på en have, hvor der desuden er et shelter, som de friske af jer kan snuppe en overnatning i.

300 meter til nærmeste indkøb

Når I skal have klaret jeres indkøb i løbet af ferien, er der flere supermarkeder og specialbutikker i Blåvand, som I kan besøge. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger endda kun 300 meter fra jeres ferieadresse, og I vil derfor hurtigt kunne få fat i de sidste ting, I måtte stå at mangle.

Foruden gode indkøbsmuligheder byder Blåvand også på en række skønne spisesteder, som I kan besøge på de dage, hvor I vil slippe for selv at lave mad.

Når I holder ferie i Blåvand, skal I selvfølgelig ud at besøge Vesterhavet, og fra sommerhuset er der 1,7 kilometer dertil. Her kan I nyde lange gåture på de brede sandstrande året rundt, og på en varm sommerdag kan I nyde en forfriskende dukkert i bølgen blå.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60458

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein typisch dänisches Ferienhaus. Kein Luxus, aber sehr ordentlich und gemütlich. Gut geeignet für 2 Personen bzw. Familie mit 2 kleinen Kindern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hatte alles was man benötigt,Küche war gut ausgestattet.Wohn und Esszimmer Top.
Kamin mega der darf auch nicht fehlen wegen der Gemütlichkeit.
Schlafräume waren sauber und bequem.
Der Außenbereich war sauber und die zwei Terassen genial,die eine war geschützt man konnte Wind dort sitzen.
Wir können nur sagen besucht dieses Haus,können wir empfehlen wir haben uns wohl gefühlt.
Danke dem Team

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein sehr gemütliches, gut ausgestattetes Ferienhaus ohne exklusive Sonderausstattung. Für eine Familie ohne besondere Luxusansprüche ist es vollkommen in Ordnung. Der große Garten eignet sich besonders für Kinder mit viel Bewegungsdrang und bietet reichlich Platz für Spiele im Freien. Der Carport befindet sich direkt vor der Haustür, so dass man bei schlechtem Wetter direkt vom Auto trocken ins Haus gelangt. Es gibt draußen und drinnen viele verschiedene Sitzgelegenheiten, um je nach Wetter den Aufenthalt zu gestalten. Es gibt eine große Auswahl an Gesellschaftsspielen für drinnen sowie einige Spiele für draußen. Auf der verglasten Terrasse kann man auch bei schlechtem Wetter draußen sitzen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:74 / 2.164
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trælaminat i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...