Hyggeligt feriehus med spa og sauna – 900 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Toldbodvej 30, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60404
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste familieferie være fyldt med afslapning og foregå tæt på Vesterhavet? Så er dette sommerhus på Toldbodvej 30 i Blåvand et oplagt valg! I sommerhuset er der plads til op til 6 personer, og derfor er det en ideel ferieadresse for en familie. Feriehuset byder på afslapning i spa og sauna, og så er det beliggende kun 900 meter fra stranden og Vesterhavet!

Afslappende ferie i spa og sauna

Når I holder ferie, skal der selvfølgelig være masser af afslapning på programmet – og dét er der i sommerhuset på Toldbodvej 30 i Blåvand. På det ene af sommerhusets 2 badeværelser står både spaen og saunaen nemlig klar til at forkæle jer med masser af afslapning på ferien!

I kan også samles til hyggelige og afslappende stunder med hele familien i sommerhusets alrum. Alrummet forener køkken, stue og spiseplads, så her vil I kunne nyde hinandens selskab, selvom nogle står i køkkenet, og andre slapper af i stuen. Her sørger brændeovnen med sine knitrende flammer for, at feriestemningen er i top.

Dette feriehus er indrettet med 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn i løbet af ferien. Alle 3 soveværelser er indrettet med en dobbeltseng hver. Med hele 2 badeværelser i feriehuset slipper I desuden for kø fra morgenstunden.

I feriehuset er der også gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med det praktiske husarbejde i løbet af jeres ferie.

Skøn, delvist overdækket terrasse

Udendørs har I en stor, skøn terrasse, som I kan nyde de solskinsfyldte feriedage på. På terrassen står der havemøbler og liggestole til rådighed for jer, så I kan finde jer godt til rette i solen. Terrassen er desuden delvist overdækket, så hvis I skulle få brug for en pause i skyggen, har I også mulighed for det.

På de lune ferieaftener kan I samles på terrassen til en lækker middag med gode bøffer, som I kan tilberede på sommerhusets grill.

Dejlig beliggenhed – kun 900 meter til stranden

Sommerhuset på Toldbodvej 30 har en dejlig beliggenhed i Blåvand, og herfra er der hverken langt til by eller strand. Til stranden og Vesterhavet har I kun 900 meter, og I vil hurtigt kunne nå frem, når I trænger til en frisk gåtur eller en dukkert i havet.

Fra jeres ferieadresse har I desuden blot 200 meter til centrum af Blåvand. Her finder I både flere gode indkøbsmuligheder, butikker og hyggelige spisesteder, I kan besøge i løbet af ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60404

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fanden das Haus super. Tolle Lage, viel Gartenmöbel. Küche hat alles, was man braucht. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

An dem Haus merkte man, dass der Besitzer dort sicherlich auch mal wohnt. Es war alles sehr gemütlich und alles vorhanden, was man braucht. Die Lage hat uns super gefallen. Kann man nur empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Duschen sind etwas herausfordernd:-) ansonsten alles sehr sehr schön.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.460
Renoveret / Byggeår:2017 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...