Hyggeligt sommerhus kun 200 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Horns Rev 79, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60452
5 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Horns Rev 79 i Blåvand venter jer dette hyggelige sommerhus, hvor der er plads til en ferie for op til 5 personer, og derfor er det et oplagt valg, hvis I er en lille familie. Fra dette sommerhus er der blot 200 meter til det brusende Vesterhav, som I hurtigt kan gå til. Jeres elbil kan lades op i sommerhusets ladestik til el-biler.

Hyggelig indretning i to plan

Sommerhuset på Horns Rev 79 i Blåvand rummer en hyggelig indretning i to plan, som I helt sikkert vil komme til at føle jer hjemme i, allerede når I træder ind i feriehuset.

I stueplan finder I sommerhusets hjerte, som også udgør jeres store samlingspunkt; alrummet. Her er rammerne sat for hyggelige feriestunder, hvor I kan se jeres yndlingsfilm i tv’et via Apple TV, spille sjove spil ved bordet eller lave lækker mad i køkkenet.

I alrummet sørger brændeovnen med sin knitren og varme for, at feriestemningen bliver fuldendt. Derudover er der en varmepumpe i feriehuset, der på energivenlig vis sørger for, at I har et godt indeklima med behagelige temperaturer.

I stueplan finder I desuden badeværelset. Sommerhusets 3 soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i om natten. 2 finder I på førstesalen, og et i annekset. På 1 af soveværelserne er der dobbeltseng og 1 enkelt seng, på det andet er der 2 enkeltsenge og i annekset er der 1 enkeltseng.

Terrasse og udebruser

På de solrige feriedage kan I rykke ud på sommerhusets terrasse, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens I slapper af til lyden af bølgernes brusen i baggrunden. I kan også sætte jer ind i det hyggelige orangeri, hvor der både er ly og læ.

Har I været en tur ved stranden, kan I skylle jer under udebruseren, så I kan få det sidste sand af tæerne.

Om aftenen kan I tilberede jeres aftensmad på sommerhusets grill og nyde det med god vin til. Efterfølgende kan I gå en tur til stranden, hvor I kan opleve solnedgangen.

200 meter til stranden

Der er blot 200 meter til stranden og det fantastiske Vesterhav fra jeres ferieadresse på Horns Rev 79 i Blåvand. På få minutter kan I gå til de brede sandstrande og blå bølger, som er værd at tage ud at opleve hele året rundt.

Desuden er der 1,5 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset. I Blåvand kan I handle ind hos byens supermarkeder og specialbutikker, når I skal klare jeres ferieindkøb.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60452

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat es sehr gut gefallen. Die Lage zum Strand,alles optimal. Der Service super. Danke

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön-tolle Lage -eingewachsenes Grundstück -mit herrlichem Wintergarten und windgeschützter Terrasse-kurzer Weg zum Strand. Sehr geschmackvolle Einrichtung. Die Küche ist mit Allem ausgestattet was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich. Man könnte das eine oder andere mal erneuern. Sonst hat es uns gefallen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 2.756
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Apple TV, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...