Sommerhus 450 meter fra stranden med spa og sauna

3
icon
icon
icon

Sydslugen 3, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60386
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Hyggeligt sommerhus kun 450 meter fra stranden med plads til i alt 8 personer. Sommerhuset har ferieadressen Sydslugen 3 i Blåvand og er ideelt til at sætte rammen om jeres ferie. Det hyggelige feriehus ligger smukt indlejret i det omkringliggende naturlandskab, og byder på ekstra velvære i form af både spa og sauna.

Hyggelig feriestemning – med spa og sauna

Så snart I træder inden for døren til sommerhuset, kan I mærke den hyggelige feriestemning. Det hyggelige køkken alrum indbyder til fælles madlavning eller hygge i stuen, hvor I kan snakke om dagens aktiviteter, med den hyggelige knitren og varme fra brændeovnen i baggrunden. Her kan I også streame jeres yndlingsserie på fladskærms-tv’et via sommerhusets Chromecast og jeres smartphone.
 
Sommerhusets 8 sovepladser fordeler sig på 4 soveværelser, hvor alle er med dobbeltseng, som sikrer jer en god nattesøvn. Derudover har sommerhuset en varmepumpe, som sørger for en behagelig temperatur til lave omkostninger. Til de daglige gøremål rummer feriehuset også både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så de praktiske ting hurtigt er overstået, og ferien rigtigt kan nydes.

Sommerhuset er også indrettet med både spa og sauna, hvor I rigtigt kan mærke følelse af ferie og ikke mindst velvære. Her skal I ikke tænke på andet end bare at slappe af – det kalder vi ferie. Desuden har sommerhuset hele 2 badeværelser, så I kan undgå den værste kø fra morgenstunden. Og hvis I er 2 familier afsted på ferie, kan hver familie få deres eget badeværelse.  

3 alsidige terrasser og kun 450 meter fra stranden

Sommerhuset har en fantastisk placering kun 450 meter fra stranden. Det kræver derfor kun en kort gåtur, og så er vandhundene allerede sprunget i havet. Ydermere har sommerhuset hele 3 terrasser, hvor I med sikkerhed altid kan finde en solspot og ikke mindst læ for vinden. Den ene terrasse kan ligeledes lukkes helt af, så familiens yngste . Her har i både havemøbler, liggestole og en grill til rådighed.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:101 / 1.877
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...