Strandferie i dette hyggelige stråtagshus med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon
Horns Rev 49, Blåvand - Søg på husnr. 60078

Dette hyggelige stråtagshus er det perfekte valg til en dejlig strandferie med familien. Huset har plads til 8 personer, og I kan uden problemer rejse to familier sammen. Op til 2 hunde er også tilladt i huset.

Hyggeligt stråtagshus med sauna og spa

Feriehuset har en god rumopdeling med 2 soveværelser og 1 badeværelse i begge ender – helt ideelt til en eller to familier. Her kan man både nyde samværet og privatlivet, alt efter hvad man har lyst til.

Husets hjerte er den store stue, som ligger i åben forbindelse med det veludstyrede køkken. Pladserne ved spisebordet foran brændeovnen bliver helt sikkert jeres samlingspunkt om aftenen, hvor I kan spille en runde kort, før sengetid.

To af husets highlights er saunaen og spabadet, som befinder sig på det ene badeværelse. Her kan I rigtig slappe af, efter børnene er blevet lagt i seng, og forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra.

Perfekt beliggenhed til en strandferie

Med feriehuset på Horns Rev 49 får I en af Blåvands allerbedste beliggenheder. Den skønne sandstrand ligger kun 200 meter væk og kan hurtigt nås til fods, og Vesterhavets brusen kan næsten høres fra terrassen.

Huset har flere hyggelige og delvist afskærmede kroge, hvor I kan nyde solen og den friske havluft fra liggestolene eller rundtom havebordet med en kop kaffe. For de mindste feriegæster er der også sørget for en sandkasse og et gyngestativ.

Blåvand byder på et hav af spændende oplevelser, og skal der ske lidt ud over det sædvanlige, kan I for eksempel tage børnene med i den lille Blåvand Zoo, eller rejse tilbage i tiden på bunkermuseet Tirpitz.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 2.700
Byggeår:1991

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...