Femstjernet aktivitetshus med udesauna og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 23, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60447
14 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er flere familier eller en stor vennegruppe, der vil holde en skøn ferie sammen, så bør I overveje at holde jeres ferie i dette femstjernede sommerhus på Fyrvej 23 i Blåvand. Sommerhuset, der er renoveret i 2022, byder op til 14 personer inden for til en ferie, der kommer til at stå på sjove timer i aktivitetsrummet med billard og bordtennis samt afslappende stunder i udesaunaen og udespaen. I er også velkomne til at have op til 2 hunde med på jeres ferie i sommerhuset. Feriehuset er desuden beliggende centralt i Blåvand med kun 500 meter til stranden.

Lyst sommerhus med aktivitetrsum med billard og bordtennis

Sommerhuset på Fyrvej 23 i Blåvand er blevet renoveret i 2022, og når I træder ind i feriehuset, vil I hurtigt opleve den lyse indretning, der kommer til at danne rammen om jeres ferie. I vil uden tvivl føle jer godt tilpas i disse omgivelser!

Et af sommerhusets højdepunkter er aktivitetsrummet, hvor I helt sikkert kommer til at tilbringe mange sjove timer sammen i løbet af ferien. Her kan I både spille billard og bordtennis, og I kan også afholde en spilaften med turneringer for at finde ud af, hvem der er den bedste til billard og bordtennis.

I det 313 kvadratmeter store sommerhus er der god plads til alle feriegæster. Om aftenen, når I er ved at være løbet tør for energi, er der hele 7 soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge, som I kan søge mod, så I kan få samlet ny energi.

I sommerhuset slipper I desuden for at bekymre jer om at stå i kø og fryse tæerne fra morgenstunden. Her har I nemlig 2 badeværelser og 1 gæstetoilet, der alle er udstyret med gulvvarme. Foruden gulvvarmen på badeværelserne er der også en energivenlig varmepumpe i feriehuset, som sørger for gode indendørs temperaturer.

Terrasse, udesauna, udespa, udebruser, sandkasse og gyngestativ

På sommerhusets udeområde kan både store og små se frem til at tilbringe nogle skønne, solrige feriedage. Her venter jer en stor terrasse, der er delvist overdækket, hvor I kan nyde ferien fra havemøblerne og liggestolene.

Sommerhusets udeområde byder desuden på flere skønne højdepunkter. Her venter jer nemlig en udesauna og en udespa, der står klar til at forkæle jer med masser af afslapning. Så her kan I altså bare sætte jer godt til rette og slappe helt af i skønne omgivelser. Desuden er der en udebruser, I kan blive skyllet under.

Mens I slapper af og nyder ferien fra terrassen, udespaen eller udesaunaen, kan børnene lege i haven. Her er der også både en sandkasse og et gyngestativ, de kan få glæde af.

Som aftenen så småt begynder at nærme sig, kan I samle hele ferieflokken på terrassen, hvor I kan tilberede aftensmaden på sommerhusets gasgrill.

Central beliggenhed 500 meter fra stranden

Sommerhuset på Fyrvej 23 har en central beliggenhed i den hyggelige by Blåvand. Herfra har I ikke langt til byens hyggelige butikker, skønne spisesteder og gode indkøbsmuligheder. I har faktisk kun 200 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Fra sommerhuset er der desuden kun 500 meter til stranden, og I vil på få minutter kunne gå til det skønne Vesterhav, hvor I kan bade i bølgen blå, gå lange ture på de brede sandstrande og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60447

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes großes Haus, wir sind mit 14 Personen +1

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes großes Ferienhaus für mehrere Familien.Gerne auch mit Kindern da durch die räumliche Aufteilung auch genug Platz ist,sich auch mal zurückzuziehen.Die große Küche hat alles ,was man für gemeinsames Kochen braucht.Der große AktivitätenRaum hat eine Tischtennisplatte und einen Billardtisch und hat viel Platz für eine Menge Spass.Auch sonst gibt es überall genug Spiele und Bücher.Sxhon mal gepuzzelt…geht hier auch.Für den Wellnessteil stehen eine Fasssauna und ein großer Whirlpool mit vielseitigen Massagefunktionen zur Verfügung.Erholung für alle …

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus an der durchgangsstrasse Blavand gelegen. Ebenerdig, großer Fitnesraum und sehr schöner Ess- und Küchenbereich.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:313 / 1.580
Renoveret / Byggeår:2022 / 1959

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

7 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...