Hyggeligt sommerhus til 4 personer – kun 400 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Mærsk Vase 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60381
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 400 meter fra Vesterhavet står dette hyggelige og lyse sommerhus klar til en ferie for op til 4 personer – et oplagt feriehus for parret eller den lille familie. I sommerhuset på Mærsk Vase 1 kan I holde en afslappede ferie i skønne omgivelser, som I kan nyde fra sommerhusets terrasser og store udeområde.

Lys og hyggelig indretning

I sommerhuset på Mærsk Vase 1 i Blåvand møder I en lys og hyggelig indretning med trævægge og -lofter. Sammen med det skønne lysindfald i sommerhuset og loft til kip danner det en fantastisk ferieatmosfære for jer at holde jeres kommende ferie i.

Jeres samlingspunkt i sommerhuset vil uden tvivl blive det store alrum, der forener køkken, stue og spiseplads. Selv mens nogle står for madlavningen i køkkenet, og andre sidder i sofaen og ser tv, kan I stadig nyde hinandens selskab.

Foruden alrummet finder I på sommerhusets 50 kvadratmeter også 2 soveværelser, der er indrettet med henholdsvis en dobbeltseng og en etageseng. Derudover er der et badeværelse med gulvvarme i feriehuset.

Takket være sommerhusets vaskemaskine og opvaskemaskine skal I ikke bruge en masse af jeres kostbare ferietid på praktisk husarbejde.

Flere dejlige terrasser

Til sommerhuset har I hele 2 dejlige terrasser, som I kan tilbringe feriens solrige dage på. Den ene terrasse vender mod øst, og her vil I kunne nyde dagens første kop kaffe til solopgangen, mens resten af ferieflokken vågner.

På vestsiden af sommerhuset har I en terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet, og her kan I finde jer en god plads i solen i havemøbler og liggestole. Mens I slapper af på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der er både en sandkasse og et gyngestativ til dem.

Sommerhuset er beliggende på en grund, der er 4.000 kvadratmeter stor, så her er der altså masser af plads, I kan boltre jer på. På grunden har I et lille afsides spot, hvor I kan nyde en stille stund med en spændende bog eller en god kop kaffe.

Efter en dejlig dag i den vestjyske natur kan I samles på terrassen til aftensmaden. Tænd op i grillen, steg nogle lækre bøffer og nyd et godt glas vin til.

400 meter til stranden

Med ferieadresse på Mærsk Vase 1 i Blåvand bor I altså kun 400 meter fra Vesterhavets brusende bølger og smukke sandstrande. På kort tid kan I nå til Vesterhavet, hvor I kan gå lange ture langs stranden eller snuppe en frisk dukkert i vandet.

Fra ferieadressen har I heller ikke langt til centrum af Blåvand, der byder på blandt andet gode indkøbsmuligheder og skønne spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60381

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage, etwas mehr Nähe zum Strand wäre schön gewesen, ist aber absolut im tolerabelen Bereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, helles, lichtes Haus mit zwei Terrassen. Sehr ruhig gelegen und bestens ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

einfach und insbesondere für Familie mit Kindern geeignet, hell, tolles kinderfreundliches Grundstück, sehr ruhig



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 4.000
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...