Femstjernet feriehus med oplademulighed til elbil

5
icon
icon
icon
icon
icon

Hvidbjerg Strandvej 36, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60197
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte sommerhus i Blåvand rummer plads til 6 personer og danner den perfekte ramme om en vellykket ferie. Sommerhuset er opført i 2020 i moderne materialer i høj kvalitet, og det har en skøn beliggenhed kun 500 meter fra stranden såvel som Blåvands centrum. Og ikke nok med det; så er det udstyret med sin helt egen oplademulighed til elbiler.

Moderne indretning med brændeovn og praktiske faciliteter

Det femstjernede sommerhus på Hvidbjerg Strandvej 36 er et ideelt valg til jer, der sætter pris på kvalitet og stil, når I er på ferie. De 96 kvadratmeter byder på en flot, moderne indretning og god plads til op til 6 personer med et skønt opholdsrum med integreret køkken, et bryggers og 3 gode soverum.

I det åbne opholdsrum kan I samles til masser af hyggelige feriestunder med fælles madlavning, gode middage og afslappende aftener på sofaen foran den knitrende brændeovn. De store vinduespartier sørger for et dejligt lysindfald og en flot udsigt til det naturskønne ferieområde, og der er flere udgange til terrassen.

Sommerhuset er desuden udstyret med gode praktiske faciliteter, som gør ferien ekstra ukompliceret. I køkkenet finder I en opvaskemaskine, og derudover har ferieboligen både en vaskemaskine og en tørretumbler.

Når i har været på stranden og fået en forfriskende dukkert, kan i gå direkte hjem i den rummelige udebruser og blive skyldet af. Her er både koldt og varmt vand.

Delvist overdækket terrasse og lademulighed til elbiler

Feriehuset i Blåvand har en skøn, delvist overdækket terrasse, hvor I både kan finde en plads i solen og i skyggen. Havemøbler, liggestole og en grill står til rådighed, så I kan udnytte hver en solstråle på de gode sommerdage, og selv på en regnfuld dag kan I tilberede et lækkert grillmåltid under terrassens overdækkede del.

På den 1.600 kvadratmeter store sommerhusgrund finder I desuden et redskabsrum og en lademulighed til elbiler.

Central og strandnær beliggenhed i Blåvand – 500 meter til både hav og by

Beliggenheden på Hvidbjerg Strandvej er rigtig skøn. Her bor I naturskønt og roligt og samtidig kun 500 meter fra både den fantastiske strand og Blåvands centrum, der byder på masser af spændende oplevelser for alle aldre og interesser – blandt andet god mad, bolsjekogeri, Mini Zoo og bunkermuseet Tirpitz.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60197

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat uns sehr gefallen. Seh sauber und liebevoll eingerichtet. Die Ausstattung war perfekt. Auch die Lage ließ keine Wünsche übrig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes helles Haus mit sehr schöner Einrichtung, vollständiger Ausstattung und großem Garten. – ideal mit Kindern zum Spielen draußen.

Lage optimal zum Strand und in den Ort .

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich, dabei aber modern und zweckmäßig eingerichtetes Ferienhaus, das sehr gut ausgestattet und aufgeteilt ist. Bis zu 6 Personen können hier perfekt zusammen Urlaub machen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.600
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...