Skønt stråtækt feriehus i naturskønne omgivelser i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Bjergbovej 27, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60270

På en flot naturgrund i smukke omgivelser, kun 500 meter fra Blåvand centrum, venter jer på Bjergbovej 27 et hyggeligt stråtækt feriehus. Feriehuset er lyst og rummeligt indrettet med åbent køkkenalrum og plads til 5 personer – også jeres hund er velkommen her!

Råhygge og rummelighed – med fantastisk udsigt

Det stråtækte sommerhus på Bjergbovej 27 er komfortabelt og hyggeligt indrettet med højt til loftet og fritlagte bjælker. Den lyse og rummelige indretning byder bl.a. på et stort køkkenalrum med plads til hele familien. De mørke aftener kan nydes foran brændeovnen eller omkring det store spisebord med et brætspil eller en god kop kaffe.

I stuetagen finder I 2 soverum, et badeværelse med gulvvarme, en energibesparende varmepumpe og en vaskemaskine, mens der på 1.sal er et soveværelse med udsigt til naturen. Det store vinduesparti i stuen trækker den smukke natur ind i stuen, og I vil herfra måske kunne nyde synet af råvildt der græsser i de tidlige morgentimer.

Idyllisk natur og fantastisk terrasse med gode havemøbler

På den store sydvest vendte terrasse, kan I nyde mange timer med solskin og fuglefløjt fra de omkringliggende buske og træer. Terrassen er udstyret med både havemøbler, solvogne, parasol og grill som kan bruges på de skønne sommerdage.

Feriehuset er beliggende i rolige omgivelser men med kort afstand til Blåvands mange indkøbsmuligheder og talrige caféer og restauranter. Hvis ikke I selv lyster at lave mad, kan I bestemt her finde et hyggeligt sted at nyde jeres frokost eller aftensmad.

I hele området omkring feriehuset finder I mange små stier, hvor I kan nyde en frisk cykeltur eller skøn gåtur med hunden. Feriehuset ligger tæt ved Kallesmærsk hede, der er hjemsted for en af Europas største flokke af hjortevildt. Især i efteråret er disse tilstedeværende, hvor der i aftentimerne kan høres hjortebrøl fra de store kronhjorte.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 7.000
Renoveret / Byggeår:2014 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...