Moderne feriehus med sauna og udebruser i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Toldbodvej 22B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60296
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger familien til en dejlig ferie ved Vesterhavet, så tag et kig på dette moderne sommerhus i Blåvand. Feriehuset rummer på en ferieatmosfære uden lige, og med både sauna og udebruser kan I for alvor få slappet af på ferien. I sommerhuset er der plads til op til 8 personer.

Lys indretning med højt til loftet – dejlig sauna på badeværelse

Der er ingen tvivl; I sommerhuset på Toldbodvej 22B vil I finde jer godt til rette og føle jer hjemme fra det øjeblik, I ankommer. Feriehuset har loft til kip, og med lysindfaldet fra ovenlysvinduerne og de store vinduespartier er ferieatmosfæren helt perfekt. Brændeovnen i stuen sætter prikken over i’et.

I skal ikke mangle afslapning på jeres ferie, og det kommer I heller ikke til i dette moderne feriehus. På det ene af sommerhusets 2 badeværelser har I adgang til en dejlig sauna. Her kan I passende sætte jer ind efter en tur til Vesterhavet eller for en stille og afslappende stund.

Både de 2 badeværelser og de 4 soveværelser har gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne på jeres ferie. Derudover har sommerhuset alle praktiske faciliteter, der letter det praktiske arbejde for jer. Lad opvaskemaskinen om opvasken, mens vaskemaskine og tørretumbler klarer tøjvasken.

Afskærmet terrasse, skøn natur, sandkasse og gynge

Til feriehuset hører en afskærmet terrasse, hvor I har rig mulighed for at tilbringe de feriedage, hvor solen står højt på himlen. På terrassen kan I sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens feriefreden sænker sig over jer. I har også en udebruser på terrassen, som I kan skylle jer under efter en strandtur.

Fra terrassen kan I se ud til den dejlige have med masser af skøn natur. Her er der rigeligt med plads, som især børnene vil elske at boltre sig på. Til børnene er der også både sandkasse og gynge i haven, som de vil få stor glæde af på ferien.

Hvorfor ikke også slutte de varme feriedage i det fri på terrassen? I har både et lille udekøkken og en grill, I kan lave aftensmaden på. Efterfølgende kan I samles ved havebordet og nyde maden med gode drikkevarer og godt selskab. OBS! Markisen kan ikke bruges.

God beliggenhed tæt på strand og by

Efter en grillaften på terrassen kan I tage en tur til Vesterhavet, der ligger blot 900 meter væk. Det vil ikke tage jer lang tid at nå hertil, og I kan opleve en helt fantastisk solnedgang over Vesterhavet fra toppen af klitterne.

Vesterhavet er et oplagt udflugtsmål, uanset hvornår på året I holder ferie i Blåvand. De brede sandstrande og friske bølger er perfekte på de varme sommerdage, men også på de blæsende efterårsdage er det skønt med en gåtur langs vandet.

Sommerhuset har en god beliggenhed, hvor I kun har 200 meter til nærmeste indkøb. I har ikke langt til centrum af Blåvand, hvor der både er butikker, indkøbsmuligheder, lækre spisesteder og meget mere. Blåvand byder på mange gode ferieoplevelser for hele familien.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 60296

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles vorhanden. Der Urlaub kann sofort beginnen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine ideale Lage. Nicht weit zum Shoppen und Einkaufen. In einer guten Entfernung zum Strand.
Für vier Personen etwas überdimensioniert.
Das Haus ist auf jedenfall weiter zu empfehlen. Wir haben uns da sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine tolle Raumaufteilung und bietet alles was man für den Urlaub und zum abschalten braucht! Klasse ist, dass man quasi auf jeder Seite des Hauses kleine Terrassen hat, so dass sich eigentlich immer ein Sonnen- bzw. Windgeschütztes Plätzchen findet!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:124 / 1.667
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...