Moderniseret stråtagshus i grønne omgivelser, 1 hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Per Knoldsvej 34, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60185
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne stråtækte feriehus er helt ideelt til en familieferie i den grønne natur. Her kan I bo med op til 6 personer, og hunden er også velkommen. Beliggenheden er helt i top – godt afskærmet hele vejen rundt af høje træer og buskads, og stadig ikke langt fra Blåvands centrum.

Brændeovn, varmepumpe og moderne indretning

Med ferieadresse på Per Knoldsvej 34 i Blåvand vil I straks føle jer hjemme. Det hyggelige og solide feriehus har i 2019 gennemgået en omfattende renovering og er indrettet med kærlighed – smagfulde møbler og fine detaljer hele vejen rundt.

Brændeovnen på stueetagen sørger for, at feriestemningen aldrig mangler, og de knitrende flammer spreder ikke kun god stemning, men også dejlig varme i de kølige vintermåneder.

Ud over brændeovnen får I også en energibesparende varmepumpe, så I altid har et godt rumklima.

3 soveværelse og 1 badeværelse med gulvvarme

På stueetagen ligger forældresoveværelset med dobbeltseng, og på første sal ligger yderligere 2 soveværelser med enkeltsenge. Badeværelset er udstyret med gulvvarme og en praktisk vaskemaskine samt tørretumbler. Der er også god skabsplads til jeres toiletsager.

Stor delvist aflukket terrasse, stor og afskærmet grund

Den 250 m2 store delvist lukkede terrasse er udstyret med gode havemøbler, liggestole og en grill til de lune sommeraftener. Her finder hele familien og hunden en plads i solen. I forlængelse af Terassen er der en dejlig hytte, hvor man kan trække ind hvis duggen falder. Her er plads til at 8 personer kan sidde og hygge sig rundt bordet.

Den 4.200 kvadratmeter store grund er omgivet af høje træer, der sørger for god læ og en helt ugeneret beliggenhed midt i den grønne natur. Børnene og hunden vil helt sikkert elske at gå på opdagelse eller spille bold på den velholdte græsplæne.

Både Blåvands centrum og den skønne strand ligger 700 meter fra huset – en frisk gåtur bringer jer til de mange spændende forretninger, spisesteder og lækre iscaféer, eller til det brusende Vesterhav og den endeløse vestkyst, der hele året rundt byder på nye, imponerende naturoplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60185

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön eingerichtetes Ferienhaus, Lage sehr ruhig
Super schöne Terrasse und Wintergarten

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem super Zustand,total sauber und sehr liebevoll eingerichtet.
Ein netten Gruß vom Besitzer gibt es auch zur Anreise

DE
D.
sagde , Deutschland

Und hat einfach alles gefallen die Terrasse ein Traum das Haus super die Umgebung ein Traum der Blick aus dem Fenster beim Frühstück mehr geht nicht

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 4.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, klinker i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...