Fantastisk poolhus med udespa og aktivitetsrum tæt på strand og by

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60220
20 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Max 22
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
5 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Kun 200 meter fra Blåvands centrum og 500 meter fra Vesterhavet ligger dette storslåede poolsommerhus med plads til 20 personer. Her er alt, hvad feriehjertet begærer, og mere til! Det luksuriøse sommerhus er blandt andet udstyret med en lækker poolafdeling med sauna og spabad, aktivitetsrum med billard og bordfodbold, en ladestation til elbiler og ikke mindst en lækker, alsidig terrasse med udendørs spabad!

Storslået ferie i topmoderne omgivelser med plads til alle

Velkommen på Fyrvej 9 i Blåvand. Her er rammerne sat for en storslået ferie i det vestjyske. Det 250 kvadratmeter store poolhus er opført i 2020 og har plads til hele familien eller venneflokken – og så er hundene også velkomne.

De topmoderne omgivelser med stilfuldt interiør i flotte kvalitetsmaterialer oser af luksus, og lyse farver og højt til loftet skaber en rummelig og behagelig atmosfære. Med biopejsen i opholdsrummet er feriestemningen altid i top.

Rent praktisk er feriehuset udstyret med 2 opvaskemaskiner, 2 store køleskabe, skabsfryser og 2 komfurer. Ud af de 20 sovepladser befinder 8 sovepladser sig på hemsen.

Poolafdeling med sauna og spabad, aktivitetsrum med bar, billard og bordfodbold

Det luksuriøse poolsommerhus byder på et hav af fede faciliteter, som tilgodeser alle interesser. Den store poolafdeling er – ud over den 22 kvadratmeter store swimmingpool – indrettet med sauna og spabad samt et af feriehusets i alt 4 badeværelser. I aktivitetsrummet er der både mulighed for at se TV spille billard og bordfodbold eller tage en drink i baren.

Stor terrasse med gasgrill, udendørs spabad og ladestation til elbiler

Det er ikke kun poolhusets indre, der gemmer på fede highlights. Udearealet har både en stor, delvist overdækket terrasse med gode havemøbler og gasgrill, en ladestation til elbiler og et udendørs spabad. Der er også flere aktiviteter til børnene i form af sandkasse, gyngestativ og fodboldmål.

Centrumsnær og strandnær beliggenhed i Blåvand

Ud over alt dette får I også en både centrumsnær og strandnær beliggenhed. Blåvands bymidte ligger kun få minutters gang fra ferieadressen, og den smukke badestrand befinder sig 500 meter væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60220

D.
sagde , Danmark

Fantastisk feriehus

D.
sagde , Danmark

Nyt og lækker hus med dejlig pool. Meget velegnet til familietur, og tæt på strand og indkøb. Der er dog lidt trafikstøj.

D.
sagde , Danmark

Dejligt og luksusriøst sommerhus med smagfuld indretning. Tak for en fantastisk ferie, og uanset om vi var ude på den dejlige terasse eller inde i huset, så manglede der absolut ingenting. Tak for en dejlig ferie.Sommerhuset ligger meget tæt på indkøb og shopping, og en frisk gåtur, så er du ved lækker sand strand og ikke mindst Vesterhavet.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 2.240
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 4 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 18 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, klinker trælaminat i stue, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, El-Stik (biler), Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...