4 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en stor naturgrund på Vandflodvej 35 står dette hyggelige og klassiske feriehus med sauna. Huset har en central beliggenhed, og I kommer hurtigt til Blåvands livlige bymidte. Der er også en skøn stor terrasse, hvor I kan nyde de solrige dage.

Hyggeligt feriehus med sauna

Her inviteres op til 4 personer og deres hund indenfor i et feriehus med god indretning og  Det åbne køkken er kombineret med stuen og spiseafdelingen og udgør et stort opholdsrum, hvor I har god plads til at være sammen. Hjælp hinanden med aftensmaden eller tag et spil kort rundt om stuebordet – her er alle muligheder for hyggeligt samvær.

I stuen står den hyggelige brændeovn, som især på de kolde og regnfulde dage vil sprede god feriestemning og masser af dejlig varme. Har I brug for at blive varmet ekstra igennem, kan I læne jer tilbage i husets sauna og nyde feriefreden fuldt ud.

Skønne terrasser og en central beliggenhed

Fra stuen har I direkte udgang til den afskærmede terrasse. Her kan I starte dagen med nybagt morgenbrød ved havebordet og derefter finde liggestolene frem, hvor I kan dase med en god bog i varmen. Til de mindste feriegæster er der sørget for et gyngestativ og en sandkasse.

Om aftenen kan I tænde op i grillen og få de sidste solstråler med, inden solen langsomt går ned i horisonten og farver aftenhimlen rød. Efter børnene er lagt i seng, kan I tage et sidste glas rødvin på terrassen og betragte den klare stjernehimmel.

Blåvands hyggelige bymidte er lige rundt om hjørnet, og her finder I masser af fine butikker, hvor I kan købe souvenirs eller besøge en af de gode restauranter og nyde et lækkert måltid.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60135

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Umfeld war sehr gepflegt die Innenausstattung es war alles da was man braucht die Zimmer waren sauber und es sah nicht verwohnt aus alles in allem super

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und ruhig gelegenes Ferienhaus,die grosse geschlossene Terrasse ist einfach traumhaft,die wir genossen haben.Die Stadt kann man zu Fuss schnell erreichen,wir sind auch täglich zu Fuss zum Strand gelaufen.Wir waren zum zweiten Mal in dem Haus und würden dies auch wieder mieten,wir haben uns sehr wohl gefüllt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein älteres, aber gepflegtes Ferienhaus. Das Bad könnte etwas modernisiert werden, ansonsten Top!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.526
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...