Hyggeligt sommerhus med sydvestvendt terrasse, sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon
Søren Gades Mark 2, Blåvand - Søg på husnr. 60022

I rolige omgivelser i den sydlige del af ferieområdet rundt om Blåvands centrum finder I dette charmerende hus, som veludstyret og med en hyggelig atmosfære vil sørge for, at I får nogle rigtig herlige feriedage.

Behagelig atmosfære med sauna og brændeovn

På Søren Gades Mark 2 får I et hus i ugenerede omgivelser i det flotte klitlandskab. Her kan I nyde udsigten fra liggestolene eller udforske det naturskønne ferieland lige uden for døren, og indenfor er den hyggelige stue husets hjerte og absolut centrum for samvær og skønne feriestunder.

Om end I smider benene op i sofaen og læser en god bog, samles til et spil kort rundt om bordet eller tilbereder en lækker aftensmad i køkkenet, er der god plads til samvær.

Har I brug for ekstra ro og fred, kan I rykke ind i et af de tre hyggeligt indrettede soveværelset. Fjernsynet og DVD-afspilleren og den gratis internetforbindelse er naturligvis også et ekstra highlight i ferien.

For at gøre ferien endnu mere afslappende, kan I tænde op i den knitrende brændeovn, eller I kan læne jer tilbage i den varme sauna efter en dejlig dag i den friske luft. Det store badeværelse er også udstyret med gulvvarme, så det bliver dejlig behageligt at gå rundt i bare tæer om morgenen.

Ægte Vesterhavsferie mellem hede og klitter

Den 1520 m² store lynggrund i klitlandskabet er nærmest indbegrebet af sommerhusferie på vestkysten, og den friske havluft giver røde kinder og en helt unik atmosfære, som ikke findes andre steder.

Her er noget for alle – I kan roligt slippe hundene løs i det indhegnede område, børnene kan blive godt underholdt på gynge- og klatrestativet, og imens kan I rigtig nyde feriefreden og de skønne omgivelser.

Alene navnet Blåvand giver lyst til en ferie mellem strand, klitter, fyrtårn og hav. Her får I det hele lige i nærheden, og med en livlig bymidte, kort vej til den hvide sandstrand med det klareste badevand og klitlandskab så langt øjet rækker, er I garanteret en fantastisk ferie her.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.520
Renoveret / Byggeår:2011 / 1980

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...