Hyggeligt sommerhus med indhegnet terrasse og infrarød sauna

3
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60022
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 4
Husdyr tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I skønne rolige omgivelser i den sydlige del af feriehusområdet Blåvand, venter jer dette charmerende feriehus, som med sin hyggelige atmosfære og gode indretning vil sørge for, at I får nogle rigtig herlige feriedage. Feriehuset har plads til 6 personer – og i dette hus er hunde meget velkommen!

Behagelig atmosfære med infrarødsauna og brændeovn

På Søren Gades Mark 2 får I et hus i ugenerede omgivelser i det flotte klitlandskab. Her kan I nyde udsigten fra liggestolene eller udforske det naturskønne ferieland lige uden for døren, og indenfor er den hyggelige stue husets hjerte og absolut centrum for samvær og skønne feriestunder.

Om end I smider benene op i sofaen og læser en god bog, samles til et spil kort rundt om bordet eller tilbereder en lækker aftensmad i køkkenet, er der god plads til samvær.

Har I brug for ekstra ro og fred, kan I rykke ind i et af de tre hyggeligt indrettede soveværelset. Fjernsynet og DVD-afspilleren og den gratis internetforbindelse er naturligvis også et ekstra highlight i ferien.

For at gøre ferien endnu mere afslappende, kan I tænde op i den knitrende brændeovn, eller I kan læne jer tilbage i den varme infrarødesauna efter en dejlig dag i den friske luft. Det store totalrenoverede (2021) badeværelse er også udstyret med gulvvarme, så det bliver dejlig behageligt at gå rundt i bare tæer om morgenen.

Ægte Vesterhavsferie mellem hede og klitter

Den 1520 m² store lynggrund i klitlandskabet er nærmest indbegrebet af sommerhusferie på vestkysten, og den friske havluft giver røde kinder og en helt unik atmosfære, som ikke findes andre steder. Her er der også rigtig god plads til jeres hunde, som rigtigt kan boldtre sig uden I behøver bekymre jer. I kan roligt slippe hundene løs i det indhegnede område, børnene kan blive godt underholdt på gynge- og klatrestativet, og imens kan I rigtig nyde feriefreden og den velindrettede terrasse i skønne omgivelser.

Alene navnet Blåvand giver lyst til en ferie mellem strand, klitter, fyrtårn og hav. Her får I det hele lige i nærheden, og med en livlig bymidte, kort vej til den hvide sandstrand med det klareste badevand og klitlandskab så langt øjet rækker, er I garanteret en fantastisk ferie her.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60022

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Ferienhaus.
Wir haben einen sehr alten großen Hund Luna 15 1/2 und sie hat den kleinen Auslauf genossen. Und natürlich auch die geschlossene Terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gut ausgestattetes Ferienhaus in guter Lage. Perfekt für Hundehalter und Leute, die Ruhe suchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Haus . Man kann sich dort richtig gut erholen. Wir haben einen alten großen Hund Luna (15 j )sie kann nicht mehr sooo lange laufen. Da ist es uns wichtig ein gemütliches Haus zu haben. Mit einen schönen Ausblick. Wir kommen im nächsten Jahr wieder . Ist schon gebucht. Wir freuen uns jetzt schon wieder auf den Urlaub.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.520
Renoveret / Byggeår:2011 / 1980

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...