Stort feriehus i Blåvand med brændeovn og ugeneret terrasse

4
icon
icon
icon
icon
Tykby 1, Blåvand - Søg på husnr. 60091

Kun 400 meter fra Blåvands charmerende bymidte ligger dette velindrettede feriehus – klar til at give jer en dejlig ferie ved Vesterhavet. Her er god plads til 6 personer, og ud over den klassiske brændeovn, får I en moderne og detaljeorienteret indretning og en skøn ugeneret terrasse.

Rummeligt feriehus og aflukket terrasse

Med Tykby 1 som ferieadresse får I et hus med masser af plads. Med op til 6 feriegæster kan I brede jer på de i alt 119 kvadratmeter, hvor den moderne og hjemlige indretning med små, personlige detaljer sætter en venlig og imødekommende atmosfære fra første feriedag.

Det åbne opholdsrum samler køkken og stue i ét fællesrum, hvor hele familien kan samles om morgenkaffen, madlavningen og de sene filmaftener på sofaen foran det det store fladskærm-tv, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Her er garanti for masser af nye ferieminder.

Med til huset hører en dejlig aflukket terrasse, hvor I helt ugeneret kan nyde de varme forårs- og sommerdage. Her er alt fra havemøbler til liggestole, og til de lune aftener står grillen klar, så I kan tilberede lækre steaks og pølser, for de dertil passende iskølede drinks sørger det store amerikanske køleskab.

Besøg Blåvand by og den skønne badestrand

I kommer til at bo få minutters gang fra Blåvands centrum, og her er der altid god stemning og underholdning for hele familien. Tag på shopping, besøg det populære bolsjekogeri eller spis frokost på en af de lækre caféer. Her er et hav af muligheder for både store og små.

Den fantastiske badestrand er også et besøg værd, og ligegyldigt årstid, vind og vejr, er I garanteret de mest storslåede naturoplevelser, når Vesterhavet danser i efterårsstormen eller funkler i sommersolen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 750
Renoveret / Byggeår:2017 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (174 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, carport.

Henter data...

Se priser
Søger...