Hyggeligt feriehus på smuk naturgrund i Blåvand

3
icon
icon
icon
Ved Skoven 21, Blåvand - Søg på husnr. 60095

Dette feriehus er et godt valg til den næste ferie med familien (og hunden). Det er omgivet af idyllisk landskab så langt øjet rækker på en stor naturgrund og rummer plads til op til 6 personer. Fra terrassen har I en herlig udsigt ud over haven og omgivelserne, og her kan I slappe af, mens børnene leger.

Lys opholdsstue med brændeovn

De store vinduer inviterer den flotte natur indenfor og sørger samtidig for masser af lys og venlighed. Det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stue- og spiseafdelingen, og her kan I sammen nyde lækre hjemmelavede måltider og kokkerere sammen. Mens opvaskemaskinen klarer oprydningen for jer, kan I slå mave i det hyggelige sofahjørne, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

De tre soveværelser og badeværelset er skilt fra stuen ved hjælp af en lille gang, så børnene kan sove helt uforstyrret, mens I nyder det sidste glas rødvin på sofaen, inden det er sengetid. Badeværelset er også udstyret med gulvarme.

I huset står en opvaskemaskine til rådighed – perfekt til børnefamilierne!

Stor terrasse og skøn have i rolige omgivelser

Fra stuen kommer I ud på terrassen, der omgiver hele huset. Her står havemøblerne klar, og I kan dase på liggestolene og nyde den friske luft, mens børnene leger i haven. Her står også en gynge, og der er i det hele taget god plads til leg, også for den firbenede feriegæst.

Grunden ligger godt skærmet af, og de høje træer sørger både for læ og privatliv, mens solen stadig skinner ned på jer. Om aftenen kan I tænde op i grillen og få de sidste solstråler med.

Den fantastiske strand ligger cirka 2200 meter fra huset og kan både nås på cykel eller i bil. Om sommeren er det oplagt at tage en dukkert i det varme vejr, og de smukke solnedgange kan opleves live på en gåtur langs vandkanten.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2012 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...