Klassisk træhus med venlig indretning, sauna og dejlig have

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gøgevej 14, Vejers

- Sommerhusnr.: 50740
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en 2.000 m² stor og velholdt græsgrund i Vejers Strand ligger dette klassiske feriehus og venter på jer. Med plads til 6 personer er huset oplagt til den næste familieferie, og her er også tænkt på de små feriegæster med gyngestativ i haven. De voksne kan til gengæld nyde lidt wellness i den dejlige sauna.

Klassisk sommerhuscharme og moderne indretning med sauna

Huset på Gøgevej 14 udstråler udvendigt helt klassisk sommerhusferie med sin træfacade og sin beliggenhed midt i det grønne. Indvendigt byder huset på en moderne og tidssvarende indretning, og det er nemt at se, at der er blevet foretaget en renovering så sent som i 2015. Der er markiser til ovenlysvinduerne i stuen og mørklægningsgardiner i soverummene.

Omgivelserne fremstår lyse og venlige og har samtidig et touch af den klassiske sommerhuscharme. Til at stå for den har I den obligatoriske brændeovn, som sørger for varme såvel som hyggelig stemning hele året rundt.

Brændeovnen er ikke den eneste vej til at få varmen – har I lyst til lidt ekstra selvforkælelse efter en gåtur i den friske luft, kan I tænde op i husets sauna. Der er ingen tvivl om, at I vil kunne tanke masser af kræfter og ny energi her.

Naturskøn beliggenhed og stor have med plads til leg

Den store græsgrund byder med det samme op til leg, og i den velholdte have kan børnene få flere timer til at gå med boldspil og gyngeture, mens I ser til fra solsengene.

En stor del af terrassen er overdækket, og derfor står der intet i vejen for, at I kan nyde den smukke udsigt – heller ikke når det regner og blæser.

Vejers Strand byder på flere spændende naturoplevelser, og I kan endda køre på stranden i bil. Den hyggelige bymidte rummer også flere fine forretninger og spisesteder, der helt sikkert er et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50740

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist so schön , so das wir das Haus für das kommende Jahr noch einmal gebucht haben !

Sehr sauber , gemütlich , nicht überfrachtet mit Deko , gute Betten , sehr geräumiges Bad mit Sauna und das was man nicht häufig findet , genügend Schränke zum Verstauen der persönlichen Sachen !

Sehr hell , Haus genau wie auf den Fotos !

Die Küche ist optimal eingerichtet , mit allem an Geschirr und Töpfen/Pfannen . was man braucht !

Kurz und gut — top Haus !

DE
D.
sagde , Deutschland

Hübsch eingerichtetes Ferienhaus mit allem, was man braucht. Schöne überdachte Terrasse mit gemütlichen Möbeln. Uneinsehbares Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles Ferienhaus mit tollen Terrassen, eine davon überdacht. Tägliche Besuche vom Eichhörnchen, schöne Rasenfläche zum spielen (Wikinger-Schach vor Ort). Mehrere Spiele und Bücher vor Ort.
Die Küche war gut ausgestattet Das 1. Haus was wir in Dänemark hatten wo es sogar Weizenbiergläser gab 😉

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2015 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...