Sommerhus med spabad og sauna på naturgrund i Vejers Strand

4
icon
icon
icon
icon

Spættevej 22, Vejers

- Sommerhusnr.: 50100
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig naturgrund for enden af en blind vej står dette dejlige sommerhus på Spættevej 22 klar til op til 6 personer. Sommerhuset har både spa og sauna, så I rigtig kan få slappet af på ferien. Jeres hund er også hjertelig velkommen i feriehuset.

Dejlig ferieatmosfære – wellness i spabad og sauna

Feriehuset på Spættevej 22 inviterer inden for til en dejlig ferie i det vestjyske. I feriehuset bliver I mødt af en skøn indretning, der sammen med det gode lysindfald og de lyse trævægge skaber den helt rette ferieatmosfære.

På sommerhusets 115 kvadratmeter finder I 3 soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge. Derudover er der 2 badeværelser, hvor I begge steder slipper for kolde tæer takket være gulvvarmen. På det store badeværelse kan I desuden holde en wellness-session med en tur i spabad og sauna.

I sommerhusets opholdsstue er nærvær og hygge i centrum. Med åben forbindelse mellem køkken, spiseafdeling og stue kan I nyde hinandens selskab, selvom nogle står med madlavningen i køkkenet, mens andre slapper af i sofaen.

Sommerhuset bliver opvarmet af en økonomi- og energivenlig varmepumpe, så I hele tiden har de rette temperaturer til en lav pris. I kan også tænde op i brændeovnen i stuen, der knitrer i baggrunden og sætter prikken over i’et for den gode stemning.

Stor have med gynger, sandkasse og legehus

På sommerhusets terrasse står både havemøbler, liggestole og en grill til rådighed, så I kan få allermest ud af de feriedage, hvor solen viser sig fra sin bedste side. Mens de voksne slapper af på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der står gyngestativ, sandkasse og legehus klar til dem.

På sommerhusets naturgrund vil børnene helt sikkert elske at rende rundt og lege. Også hunden har masser af plads at snuse nysgerrigt rundt på. Grunden er omkranset af høje træer, så I har masser af privatliv på jeres ferie.

Tag bilen med på stranden

Når I holder ferie i Vejers Strand, skal I selvfølgelig en tur til Vesterhavet. I kan enten tage til den bilfri nordstrand eller køre til sydstranden, hvor bilen er tilladt – det er helt perfekt, hvis I vil tilbringe en dag ved Vesterhavet, hvor I har brug for lidt større oppakning.

I centrum af Vejers Strand kan I klare ferieindkøbene, shoppe tøj, nyde god mad hos byens lækre spisesteder og meget mere. Derudover byder Vejers Strand også på masser af skøn natur, som I kan opleve ad cykel- og vandrestierne i området. 

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50100

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist modern eingerichtet und sauber. Alles was wir brauchten haben wir auch vorgefunden. Die Zimmer waren von der Größe her gut und die Betten sehr bequem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein wirklich schönes, sauberes und sehr liebevoll eingerichtetes Haus. Es hat zwei komplette Bäder eines mit Dusche. WC, Waschmaschine und Trockner und das andere mit whirlpool und Sauna.
in dem großzügigen, gemütlichen Wohnzimmer mit Kamin, kann man schöne Abende verbringen. In der voll ausgestatteten Küche kann man gemeinsam kochen.Wir haben uns hier sehr wohlgefühlt und kommen gerne wieder.

Wir haben uns rundum wohl gefühlt und hatten nichts zu beanstanden. Es ist ein sehr schönes Haus. Sehr sauber und liebevoll eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön,sauber,hell!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.809
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...