Lyst træhus med sauna og dejlig beliggenhed

3
icon
icon
icon
Muffparken 13, Vejers Strand - Søg på husnr. 50082

Leder I efter et klassisk feriehus til 6 personer i Vejers Strand? Så er dette hus det perfekte valg. Her får I masser af wellness i den dejlige sauna, hyggelige feriestunder foran brændeovnen og herlige dage i den friske luft ude i den store have.

Private wellnessdage i Vejers Strand

Når vejret er dårligt, eller I bare har brug for lidt ekstra afslapning, kan I holde en helt personligt wellnessdag i husets sauna. Efter en skøn session i saunaen, kan I smide fødderne opad i sofaen med en god bog og en kop friskbrygget kaffe.

På de 100 m² får I tre hyggelige soveværelser, et moderne badeværelse med gulvvarme og en stor opholdsstue med åben forbindelse til det veludstyrede køkken.

Den hjemmelavede middag kan I nyde i den lyse udestue – her sørger gulvvarmen og de store vinduespartier for en helt speciel atmosfære. Om aftenen kan I varme jer foran den hyggelige brændeovn, se en film på sofaen, eller tænde for grillen på en lun sommerdag.

Velholdt og børnevenlig have på 2.000 m²

På en solrig morgen kan I spise morgenmad under åben himmel på den delvist overdækkede terrasse og nyde udsigten til den velholdte have. Børnene vil få stor glæde af sandkassen og gyngestativet. I det hele taget vil familier føle sig rigtig godt tilpas i dette ikke-ryger hus – også en barneseng og en højstol står til rådighed.

Få minutters kørsel fra strand og centrum

Feriehuset på Muffparken 13 ligger i den sydøstlige del af ferieområdet Vejers Strand. Her er der masser af fred og ro, og I får jeres helt egen ferieoase omgivet af grønne træer.

Har I lyst til en udflugt, er der heller ikke langt: På en lille køretur – eller en rask gåtur i det gode vejr – når I både Vejers’ skønne bymidte og den kilometerlange sandstrand.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupperSoverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.000
Byggeår:1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv og tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...