Indbydende feriehus i Vejers med sauna og strømforbrug

3
icon
icon
icon
Nordvej 98B, Vejers Strand - Søg på husnr. 50003

Midt i det vestjyske klitlandskab i Vejers Strand ligger dette hyggelige feriehus og venter på jer. Det fine træhus rummer plads til 6 gæster og byder på en venlig indretning med et ekstra wellness-highlight. Den store terrasse gemmer på flere små kroge, hvor I kan nyde solen i fred og ro – og så er strømforbruget helt gratis!

Wellness med sauna, praktiske faciliteter og strøm inkluderet

På Nordvej 98 B vil I straks falde til i det nye feriehjem. De venlige omgivelser med lyse træfarver og en enkel og hyggelig indretning gør huset rigtig indbydende, og på de 95 kvadratmeter finder op til 6 feriegæster god plads at brede sig ud på.

Feriehuset er godt inddelt med soverum i den ene ende, og køkkenalrum i den anden – med den hyggelige stue som midtpunkt og helt sikkert feriens mødested. Her står brændeovnen klar til at varme jer på de kolde dage, – I kan sågar frit bruge af husets brændestabel, og har I brug for at blive varmet rigtig godt igennem, kan I tænde op i saunaen og forkæle jer selv med lidt ekstra wellness.

Der er sørget for alle de praktiske fornødenheder som opvaskemaskine og vaskemaskine, og huset er udstyret med en hurtig og stabil internetforbindelse, hvor mange enheder kan kobles på på samme tid. Og så er strømforbruget oven i købet inkluderet i prisen – så det behøver I slet ikke tænke på.

Stor, afskærmet terrasse og gåafstand til badestranden

Rundt om feriehuset løber en stor, afskærmet træterrasse. Her finder I masser af små kroge, hvor I kan sidde i god ro og fred på de varme solskinsdage med en spændende bog og lidt koldt at drikke. I kan også finde liggestolene frem og sole jer på ægte charter-manér.

Udnyt dagens sidste soltimer og tænd op i grillen. Der findes ingen bedre måde at slutte dagen af på, end med en lækker middag under åben himmel, mens solen går ned bag klittoppene.

Kun 500 meter skiller jer fra Vejers’ fine badestrand, som året rundt byder på nye oplevelser for store og små. En hurtig køretur eller en rask spadseretur bringer jer til Vejers Strands hyggelige bymidte, hvor butikker, købmand og gode restauranter venter på jer.Soverum:
Bolig-/Grundareal:95 / 2.700
Renoveret / Byggeår:2009 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...