Dejligt stort 4-stjernet feriehus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Rådyrstien 18, Henneby

- Sommerhusnr.: 41837
6 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk beliggende lige ud til et stort smukt naturområde med lyng og skov ligger dette skønne sommerhus i Henne. Med hele 108 m2 til 6 personer er det et dejligt stort feriehus med masser af plads til jeres familieferie eller fx ferien med venneparret.

Luksus med 2 badeværelser, sauna og spa

På Rådyrstien er der ikke sparet på noget, her har I de perfekte rammer til en skøn ferie. Med 3 gode soverum, hvoraf 2 er med dobbeltsenge og det sidste har 2 enkeltsenge, er huset perfekt ikke kun til kernefamilien, men også til, at fx bedstemor og far kan tage med på ferie. I husets praktiske og fine bryggers har i både skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler og med gulvvarme i begge badeværelser, er det sikret, at I aldrig får kolde fødder.

Når det er koldt eller hvis I bare vil have det ekstra hyggeligt, kan I tænde op i husets brændeovn. Og imens den knitrer og spreder hyggevarme, kan I finde sammen og hygge med en god film i sofaen eller sætte jer til rette i lænestolen og endeligt få læst den nye krimi.

Fantastisk beliggenhed direkte ud til Blåbjerg plantage

Fra sommerhusets stue er der direkte udgang til terrassen, der er udstyret med gode havemøbler, så I både kan slappe af og slikke sol men også kan hygge med lækker grillmad. Børnene kan hygge sig med leg på den 2740 m2 store grund, hvor der står gynger til deres rådighed.

Naturelskere vil nyde, at huset ligger lige ud til et smukt stort lyng- og skovområde. Turen til stranden og Henne Strandby med shopping- og spisemuligheder er kun 2 kilometer hen over det smukke hedeområde.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41837

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für einen gemütlichen Dänemarkurlaub ideal. Es ist alles vorhanden, was man braucht. Die Betten sind sehr bequem. Die Lage des Hauses, kann nicht besser sein. Es liegt direkt an der Blabjerg Plantage. Zum Meer kann man, wenn man gut zu Fuß ist, auch sehr gut gehen. Wenn nicht, ist man mit dem Auto in ein paar Minuten da.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gutes Ferienhaus für 2 Familien mit 2 Doppelbetten und 2 Einzelbetten für die Kinder da im Haus 2 Bäder vorhanden sind. Auch in der kalten Jahreszeit da es sehr gut isoliert ist läßt sich hier gut Urlaub machen.Ruhig gelegen, gut zum spazieren gehen.Uns hat es an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage schön ruhig man findet alles vor was man für einen perfekten Urlaub braucht ich bin rundum zufrieden

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 2.740
Renoveret / Byggeår:2024 / 2005

Køkken:

Køleskab, fryser (63 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...