Charmerende sommerhus med badekar med dyser og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Hyttestien 2, Henneby

- Sommerhusnr.: 41729
5 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her tilbydes et dejligt og charmerende 5 personers sommerhus, ”Hytten”, beliggende i hjertet af Henneby. Huset er indrettet til ægte feriehygge med et strejf af luksus – både indendørs og udendørs og har I en hund eller to er de også hjertelig velkommen i huset. Hytten er indrettet med flere faciliteter til at kunne slappe rigtigt af.

Feriehygge, familietid og afslapning i ”Hytten”

Et indbydende åbent køkken/stue-miljø lægger op til, at I som familie kan være tæt på hinanden, imens de voksne laver mad og hyggesnakker, nyder børnene måske at “gemme” sig på hemsen. Når der rigtigt skal hygges, kan I tænde op i stuens brændeovn og nyde varmen og lyden af den knitrende ild, som virker beroligende og spreder hygge i rummet. For ekstra afslapning og wellness for hele familen bidrager husets sauna og badekar med dyser og på varme dage, når I har tilbragt dage på stranden eller ved huset på liggestolene, så kan I nyde en afkøling under husets udendørs bruser.

På Hyttestien 2 i Henne vil I rigtigt kunne nyde udelivet. Her er skabt et ægte terrassemiljø, men både en overdækketækket- og afskærmet del, – i udekøkkenet kan I sikkert trylle alverdens lækre grillretter og salater imens børnene hygger sig med fodboldspil, på gyngerne, i sandkassen eller hopper om kap på trampolinen.

Unikke naturoplevelser lige omkring jer

Huset er placeret midt imellem Vesterhavets børnevenlige strand i Henne, Filsø’s smukke rekreative områder og Blåbjerg plantage med mange dejlige vandrestier. Dertil ligger Henne Golfklub kun 1 km. fra huset. Så anset vejr og vind venter der rige muligheder for at få en masse unikke oplevelser og udflugter sammen i naturen evt. ”Der findes intet der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning”, som ordsproget så fint beskriver. Natureventyret venter lige udenfor døren.

Unik feriestemning i den gamle badeby, Henne

Det er meget anbefalelsesværdigt at opleve den hyggelige og specielle feriestemning i Henne under jeres ophold. Her finder I hyggelige caféer, gode restauranter og der er rig mulighed for shopping. Hovedgaden summer af liv og leder jer ned mod det betagende Vesterhav. Ved havet kan I f.eks. nyde en frisk dukkert, sætte drager op på den brede strand eller lede efter rav og muslingeskaller i vandkanten. Kun fantasien sætter grænser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41729

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super gemütliches, einladendes Haus. Die Terrasse rund um das Haus ermöglicht zu jeder Zeit ein Sonnenbad. Der Garten ist ein Kinderparadies. Hyttestien 2 ist eine Wohlfühloase für die ganze Familie.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes Ferienhaus. Alles für den täglichen Gebrauch vorhanden. Hier kommt man an und fühlt sich wie zuhause.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhig gelegenes Ferienhaus, großes Grundstück optimal mit Kindern und für Hunde. Drinnen super Aufteilung der Räume sehr geschmackvoll und mit Liebe eingerichtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.306
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...