Hyggeligt feriehus med brændeovn på skøn naturgrund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Stendyssevej 27, Henneby

- Sommerhusnr.: 41903
6 pers.
Antal personer
3100 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Så snart i træder indenfor i dette hyggelige sommerhus i Henne, vil I blive mødt af husets charme, og feriestemningen er sikret fra start. Her kan I holde en afslappende ferie og glemme hverdagens stress og jag for en stund i de flotteste omgivelser.

Moderne indretning og masser af lys

Sommerhuset er indrettet med kærlighed og sans for detaljen, og her kan I holde ferie med op til 6 feriegæster. Alle soveværelser er udstyret med gode senge og masser af skabsplads til alle jeres ferieklæder.

På badeværelset er der gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse jeres fødder, når der skal børstes tænder om morgenen, og her står også vaskemaskinen, som er ekstra praktisk til børnefamilierne.

Husets midtpunkt er det lyse opholdsrum med halvåbent køkken. Det veludstyrede køkken har alt, hvad feriekokken har brug for, og her kan I være kreative og kreere de lækreste hjemmelavede måltider med familien. I den smagfuldt indrettede stue kan I tilbringe mange uforglemmelige feriestunder med familien foran den varme brændeovn.

Afslapning på terrassen i idylliske omgivelser

På den skønne terrasse står de gode havemøbler klar fra start. Her kan I starte dagen ud med morgenmad og fuglesang foroven, mens solen varmer jer. Børnene kan få lov til at tumle på græsplænen og bygge sandslotte i sandkassen, mens I helt uforstyrret nyder feriefreden. Hele grunden er omgivet af høje træer, hvilket giver jer masser af privatsfære.

Oplev vestkystens fantastiske natur

Lige i nærheden af huset ligger både en golfplads og en ridestald. I Houstrup og Henne Strand finder I en cykeludlejning. Her står altså intet i vejen for en aktiv ferie. I den smukke Blåbjerg Plantage kan I opleve den rige natur helt tæt på – til fods, på cykel eller på hesteryg.

En solnedgang ved stranden bør helt sikkert stå på ferieprogrammet, og har I lyst til en udflugt, er den lille ferieby i Henne Strand et oplagt valg. Her er der både mulighed for shopping og spisning på en af de gode restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41903

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super ruhig gelegen. Kaum Verkehr, da es in einer Sackgasse liegt. Die Aufteilung der Zimmer ist perfekt. Das Highlight ist allerdings die fast ums Haus verlaufende Terrasse

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gepflegtes Ferienhaus. Man hat alles was man für einen erholsamen Urlaub braucht.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus og alt meget velholdt og rent.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.268
Renoveret / Byggeår:2014 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...