Lækkert, smukt og luksuriøst aktivitetshus med vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tjurvej 18, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40874
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Bo magisk i 5-stjernet luksuriøse sommerhus ved Henne Strand. I dette i 2019 nybyggede feriehus på Tjurvej 18 kan du holde ferie i et lækkert hus, der rummer alle vigtige ingredienser til et dejligt ophold ved Vestkysten: Super lækker indretning, 3 gode soverum, aktivitetsrum, 2 badeværelser – sauna og et fantastisk udeareal med udendørs bruser, vildmarksbad og en nærmest magisk stemning. Husets 5 stjerner er velfortjente.

Stemningsfyldt med brændeovn og aktivitetsrum

Indretningen og rumopdelingen er virkelig skønt, med køkken hvor der er god plads til at frembringe et skønt måltid feriemad – enten som kokke eller som tilskuer siddende på barstolene med et glas rødvin. De store børn er der også plads til med aktiviteter som bordfodbold, og kan her følge med i de voksnes snak. Det vil være hyggeligt med et velkækket bord og se et gyldent skær fra brændeovnen brede sig i rummet.

På Tjursvej 18 er der simpelthen hyggegaranti – for familien på op til 6 med to hunde eller bare til parret, der gerne vil bo skønt. Det lækre fællesrum med det moderne og godt indrettede køkken, det lange spisebord og den bekvemme store sofa er optimalt indrettet til ferien med familien eller vennepar. I åben forbindelse med køkken-alrummet kan der dystes med spil i aktivitetsrummet – her er wii, dart og bordfodbold.

2 badeværelser lover ren magi med sauna

De stilfulde badeværelser har begge gulvvarme og til ægte feriehusstemning ved havet hører naturligvis en dejlig sauna. Med ekstra udstyr som vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe og gulvvarme i badeværelserne er Tjursvej 18 optimalt til rigtig ferieafslapning.

Perfekt beliggenhed i Henne – vildmarksbad!

Ro og læ og en duft af lynghede er kendetegnene for beliggenheden. Huset ligger på en stor naturgrund, gemt lidt bag lyng- og fyrretræsbeklædte klitter med kun nogle få hundrede meter til indkøb. Her er en magisk stille stemning og I kan nemt tilbringe dagen på husets terrasser, der lover læ og plads til solbadning, grillhygge og et vildmarksbad! Børnene vil elske gynger og sandkassen. Når familien vender hjem fra en strandtur, kan I skylle sand og salt af huden under udebruseren.

* Pga. allergi er det ikke tilladt at medbringe katte i huset.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40874

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich und vollständig eingerichtet. Bei Dart und Tischkicker hatten wir viel Spaß. Der Weg zum Strand geht durch den Ort, wo viele kleine Geschäfte und Restaurants sind. Wir sind mit dem Haus und der Gegend und dem wunderschönen Strand sehr zufrieden und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine tolle Woche mit 6 Personen in dem Ferienhaus. Der Platz war ausreichend und es fehlte uns an nichts. Toll war die große Terrasse mit dem Badefass. Die Benutzung war gut beschrieben und es hat alles geklappt. Ein weiteres Highlight war die Dartscheibe. Alles war sehr sauber und gemütlich eingerichtet. Gerne kommen wir wieder!

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, velindrettet og flot. Skøn beliggenhed.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:127 / 1.300
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...