Bo lækkert og luksuriøst i smukt feriehus med 2 badeværelser

5
icon
icon
icon
icon
icon
Tjurvej 18, Henne Strand - Søg på husnr. 40874

Bo magisk i 5-stjernet luksuriøse sommerhus ved Henne Strand. I dette i 2019 nybyggede feriehus på Tjurvej 18 kan du holde ferie i et lækkert hus, der rummer alle vigtige ingredienser til et dejligt ophold ved Vestkysten: Super lækker indretning, 4 gode soverum, aktivitetsrum, 2 badeværelser – sauna og et fantastisk udeareal med udendørs bruser og en nærmest magisk stemning.  Husets 5 stjerner er velfortjente.

Stemningsfyldt med brændeovn og aktivitetsrum

Der grines højt i køkken, hvor et hold er i gang med aftensmaden – enten som kokke eller som tilskuer siddende på barstolene med et glas rødvin. De store børn stopper deres bordfodbold spil, for at følge med i de voksnes snak. Det ser hyggeligt ud, der er dækket bord og et gyldent skær fra brændeovnen breder sig i rummet.

På Tjursvej 18 er der simpelthen hyggegaranti – for familien på op til 8 med to hunde eller bare til parret, der gerne vil bo skønt. Det lækre fællesrum med det moderne og godt indrettede køkken, det lange spisebord og den bekvemme store sofa er optimalt indrettet til ferien med familien eller vennepar. I åben forbindelse med køkken-alrummet kan der dystes med spil i aktivitetsrummet – her er wii, dart og bordfodbold.

2 badeværelser lover ren magi med sauna

De stilfulde badeværelser har begge gulvvarme og til ægte feriehusstemning ved havet hører naturligvis en dejlig sauna. Med alle ekstras som vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe og gulvvarme i badeværelserne er Tjursvej 18 optimalt til rigtig ferieafslapning.

Perfekt beliggenhed i Henne

Ro og læ og en duft af lynghede er kendetegnene for beliggenheden. Huset ligger på en stor naturgrund, gemt lidt bag lyng- og fyrretræsbeklædte klitter med kun nogle få hundrede meter til indkøb. Her er en magisk stille stemning og I kan nemt tilbringe dagen på husets terrasser, der lover læ og plads til solbadning og grillhygge. Børnene vil elske gynger og sandkassen. Når familien vender hjem fra en strandtur, kan I skylle sand og salt af huden under udebruseren.

Pga. allergi er det ikke tilladt at medbringe katte i huset.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:127 / 1.300
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...