Charmerende feriehus med spa, sauna og hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Tranebærvej 20, Henne Strand - Søg på husnr. 40834

På en kæmpestor naturgrund ved indgangen til Henne Strand ligger dette skønne feriehus. Huset byder med sine 100 m² op til 6 feriegæster varmt velkommen i sine lyse og venlige omgivelser, og med en dejlig brændeovn og en privat wellnessafdeling er I sikret en afslappende ferie med masser af velvære.

Indrettet med kærlighed og masser af wellness

Det klassiske sommerhus på Tranebærvej 20 emmer af charme, og de lyse trævægge og trælofter sørger ikke kun for en venlig og afdæmpet atmosfære, men samtidig en følelse af ægte sommerhusferie – med lidt ekstra lækre faciliteter blandt indretningen. De mange små detaljer spreder hygge og personlighed, og fra top til tå er huset indrettet med masser af kærlighed.

Fra det veludstyrede køkken er der åben forbindelse ind til spiseafdelingen og stuerummet, som munder ud i det hyggelige sofahjørne foran brændeovnen. Her er der året rundt lagt op til hyggeligt samvær og nye ferieminder med dem, du holder af.

Når brændeovnens knitrende flammer ikke er nok til at varme jer, kan I tænde op i saunaen eller starte spaen på det store badeværelse. Den perfekte måde at runde en god feriedag af på, når I er godt udmattede efter en god dosis frisk havluft.

Ugeneret beliggenhed midt i det naturskønne landskab

Ikke-ryger huset ligger rigtig dejligt midt i Henne Strands klitbeklædte ferielandskab. Høje klitbanker fungerer som afskærmning på terrassen, og giver jer ikke kun læ, men også god ro og fred til at nyde solen fra liggestolene.

Mens I slapper af i det gode vejr, kan de små feriegæster få lov til at lege i sandkassen eller på gyngestativet, og om aftenen kan hele familien samles til en hyggelig grillmiddag under åben himmel.

Skal der planlægges en udflugt, er der flere gode muligheder lige i nærheden, og kun fem minutters gang fra sommerhuset ligger Henne Strands hyggelige centrum med fine forretninger, spisesteder og små caféer – og fortsætter I et lille stykke længere, når I til den skønne sandstrand.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.500
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...