Hyggeligt sommerhus med sauna, spabad og skøn beliggenhed

3
icon
icon
icon
Lyngbovej 30, Henne Strand - Søg på husnr. 40863

På Lyngbovej 30 i Henne Strand kan I holde en dejlig ferie tæt på Blåbjerg Plantage. Udsigten ud over den omkringliggende natur er helt fantastisk, og for naturelskerne er det kærlighed ved første blik. Feriegæster, der har brug for lidt ekstra wellness, vil glæde sig over spabadet og saunaen.

Smagfuld indretning med spabad og sauna

Dette venligt indrettede feriehus rummer plads til op til 5 personer, med sovepladser fordelt på tre fine soveværelser. Stuen er indrettet med hyggelige møbler og indbyder straks til hygge og samvær for hele familien. I det veludstyrede køkken kan alle dagens måltider tilberedes uden besvær.

Badeværelset gemmer på sin helt egen lille wellnessafdeling med sauna og spabad, og her kan I rigtig smide fødderne opad og slappe af efter en lang dag ude i den friske luft.

Mens mørket sænker sig udenfor over det smukke landskab, kan I lade dagens sidste timer rinde ud foran den knitrende brændeovn.

Ferie midt i den fantastiske vestjyske natur

Feriehusets beliggenhed er virkelig noget særligt. Grunden grænser op til den sydlige del af den smukke Blåbjerg Plantage, og fra den afskærmede terrasse kan I dagen lang nyde udsigten ud over det flotte landskab. Til de yngste feriegæster er der sørget for et gyngestativ og en sandkasse.

Henne Strands livlige centrum ligger i gåafstand fra huset, og her er der masser af afveksling at finde. Besøg de mange forretninger, spis på en af de gode restauranter eller rund dagen af med en lækker softice fra en af de små iscaféer.

Det brusende Vesterhav ligger også kun en lille spadseretur væk, og her er der noget for enhver smag – hele året rundt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.750
Renoveret / Byggeår:2002 / 1963

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...