Lyst og venligt sommerhus med sauna og skøn beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Sneppevej 7B, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40807
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Gemt blandt de høje grantræer står dette klassiske og velindrettede træhus. Den ugenerede beliggenhed med kun 500 meter til havet og 200 meter til centrum, sammen med den lyse og venlige indretning danner rammerne om en afslappende og fredelig ferie langt væk fra alting – og med jeres helt egen wellnessoase med blandt andet sauna og badekar.

Charme og personlighed med ekstra wellness

Så snart I træder indenfor på Sneppevej 7 B, vil I blive budt varmt velkommen af de lyse og venlige omgivelser. Her er der lagt vægt på hyggen, og de mange små detaljer tilfører indretningen både charme og personlighed.

De lyse trævægge og lofter sammen med de store vinduespartier sørger for en behagelig og afslappende ferieatmosfære, og brændeovnen i stueafdelingen vil sprede både varme og god stemning på de sene aftener og de kolde vinterdage, hvor I kan samles rundt om sofabordet til en kop varm kakao.

De fine soveværelser rummer god plads til 6 personer, og med hele to badeværelser slipper I for de lange toiletkøer om morgenen. På det største badeværelse finder I en lækker wellnessafdeling med sauna og badekar, hvor I rigtig kan koble af og få et pusterum fra den travle hverdag. Udenfor finder I også en dejlig udendørs bruser.

Ugeneret beliggenhed tæt på strand og centrum

Feriehuset har en fantastisk ugeneret beliggenhed på en stor plænegrund omkranset af høje træer, og på den fine terrasse kan I nyde solen og fuglenes fløjten i god ro og fred fra liggestolene. Her er også tænkt på de mindste feriegæster, og med en sandkasse og et gyngestativ på grunden skal de nok blive holdt godt beskæftiget, mens I slapper af.

Hvis I tager el-bilen til ferieboligen, har I mulighed for at lade den her, da der findes et type 2 ladestik til el-biler på adressen.

Her får I den perfekte beliggenhed til en ægte sommerhusferie, hverken langt fra det brusende Vesterhav eller Henne Strands hyggelige bymidte. Gå lange ture langs vandkanten, shop i de mange forretninger, betragt de smukke solnedgange og slut dagen af med en lækker softice.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40807

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus. Tolle Lage, d.h. absolute Ruhe und doch schnell zu Fuß beim Bäcker oder am Strand. Schöne, überdachte Terrasse. Es gab frische Blumen bei unserer Ankunft. Alles da, was man benötigt an Geschirr, Besteck, etc.
Im großen Schlafzimmer kann man "nur" Tür nach draußen öffnen, kein Fenster. Es gibt aber ein Klimagerät.
Riesige, neue Badewanne
Bei mehr als 2-3 Personen fehlt evtl. noch ein gemütlicher Sessel.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein einfaches Ferienhaus, das alles Notwendige bietet. Mit zwei Badezimmern, zwei Duschen und einer Badewanne . Besonders geeignet für Familien mit Kindern. Wenn man Glück hat, kann man auf dem Grundstück auch Rehen begegnen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich eingerichtet, toll sind die 2 Bäder und es ist an alles gedacht. Über Mikrowelle, Kaffeemaschine, Toaster, Grill….Wir haben nichts vermisst. Der Kühlschrank ist riesig, wir hatten allerdings gedacht, dass es ein Gefrierfach gibt, aber es ging auch ohne. Wir würden das Haus in jedem Fall weiterempfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:114 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2006 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...