Lyst og venligt sommerhus med sauna og skøn beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Sneppevej 7B, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40807
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Gemt blandt de høje grantræer står dette klassiske og velindrettede træhus. Den ugenerede beliggenhed med kun 500 meter til havet og 200 meter til centrum, sammen med den lyse og venlige indretning danner rammerne om en afslappende og fredelig ferie langt væk fra alting – og med jeres helt egen wellnessoase med blandt andet sauna og badekar.

Charme og personlighed med ekstra wellness

Så snart I træder indenfor på Sneppevej 7 B, vil I blive budt varmt velkommen af de lyse og venlige omgivelser. Her er der lagt vægt på hyggen, og de mange små detaljer tilfører indretningen både charme og personlighed.

De lyse trævægge og lofter sammen med de store vinduespartier sørger for en behagelig og afslappende ferieatmosfære, og brændeovnen i stueafdelingen vil sprede både varme og god stemning på de sene aftener og de kolde vinterdage, hvor I kan samles rundt om sofabordet til en kop varm kakao.

De fine soveværelser rummer god plads til 6 personer, og med hele to badeværelser slipper I for de lange toiletkøer om morgenen. På det største badeværelse finder I en lækker wellnessafdeling med sauna og badekar, hvor I rigtig kan koble af og få et pusterum fra den travle hverdag. Udenfor finder I også en dejlig udendørs bruser.

Ugeneret beliggenhed tæt på strand og centrum

Feriehuset har en fantastisk ugeneret beliggenhed på en stor plænegrund omkranset af høje træer, og på den fine terrasse kan I nyde solen og fuglenes fløjten i god ro og fred fra liggestolene. Her er også tænkt på de mindste feriegæster, og med en sandkasse og et gyngestativ på grunden skal de nok blive holdt godt beskæftiget, mens I slapper af.

Hvis I tager el-bilen til ferieboligen, har I mulighed for at lade den her, da der findes et type 2 ladestik til el-biler på adressen.

Her får I den perfekte beliggenhed til en ægte sommerhusferie, hverken langt fra det brusende Vesterhav eller Henne Strands hyggelige bymidte. Gå lange ture langs vandkanten, shop i de mange forretninger, betragt de smukke solnedgange og slut dagen af med en lækker softice.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40807

DE
D.
sagde , Deutschland

Wie schon beim letzten Aufenthalt beurteilt:
Gute Lage, dicht zum Strand und Einkauf. Schön ruhig. Gepflegter schöner Naturgrund mit Bäumen.
Für unseren Winterurlaub war alles da, um ihn zu genießen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes gut eingerichtetes etwas abseits des Weges gelegenes Haus. Von Bäumen umgeben aber die Sonne kommt trotzdem durch. Man kann viele Vögel beobachten und wenn man Glück hat kommen Rehe zu Besuch. Für Kinder ist viel Platz zum spielen und es sind Spielsachen vorhanden. Das Haus liegt sehr zentral. Zum Einkaufen und zum Strand sind es nur ein paar Minuten zu Fuß.

DE
D.
sagde , Deutschland

Der Haus liegt in einem kleinen Wäldchen, abseits der Straße, völlig ruhig. Abends und morgens kann es sein, dass Rehe vorbei kommen! Trotz der Ablegenheit ist man in ca.200m in der Einkaufsstraße, in ca.500m am Strand. Das Haus ist gut ausreichend für 6 Personen, hat 2 Bäder, Sauna, Whirlpool, 2 TV, WLAN, Waschmaschine/Trockner – es ist ein Haus mit gemütlicher Atmosphäre, sehr zum Entspannen und Wohlfühlen geeignet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:114 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2006 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...