Lyst og imødekommende feriehus i Henne Strand, 500m fra havet

4
icon
icon
icon
icon
Mågevej 8, Henne Strand - Søg på husnr. 40816

Kun 500 meter fra stranden i skønne Henne Strand ligger dette indbydende feriehus. Med plads til 6 personer er der på Mågevej 8 plads til hele familien eller vennepar på ferie. Dette feriehus er ideelt til jer, der elsker livet på stranden, og der er god plads både til bilen og andet udstyr i carporten.

Imødekommende sommerhus med hjerterum

Dette dejlige sommerhus i Henne Strand er gennemsyret af lys og luft såvel ude som inde, og det hilser jer velkommen fra første instans. Med sine store vinduer og højt til loft er der sørget for masser af naturligt lys i hele feriehuset, og indretningen i lyse og venlige farver favner hele flokken.

Det åbne stue-køkkenområde med brændeovnen lige i hjertet af sommerhuset er det oplagte samlingspunkt for jer, og med opvaskemaskine og vaskemaskine i huset er de praktiske opgaver hurtigt klaret, så I igen kan tilslutte jer hyggen og aktiviteterne.

Omkring stuen ligger 3 gode soverum samt et fint badeværelse med gulvvarme, og de yngre feriegæster vil helt sikkert nyde at lave hemsen til voksen-fri zone.

Som noget ekstra i dette feriehus har I et praktisk bryggers, hvor I kan ryste dagens salt og sand af jer og komme af med det våde tøj, inden I træder længere ind i huset.

Betagende beliggenhed mellem strand, sø og skov

Sommerhuset putter sig dejligt mellem klitter og buskads, og alligevel har I udsyn og luft omkring jer. Den overdækkede terrasse ligger som naturlig forlængelse af stuen og inviterer til både morgenkaffe, en stund med en god bog i lækrogen eller stjernekiggeri over et glas rødvin, mens I vender dagens oplevelser.

Henne Strand byder på masser af liv med butikker og spisesteder, og har I lyst til udflugter i nærområdet, er der masser af fantastiske ruter i Blåbjerg Plantage, som I kan opleve både til fods, på to hjul eller på hesteryg. Houstrup, Filsø og længere nordpå omkring Ringkøbing Fjord byder alt sammen på smuk natur. Er I til badeland eller vikingehistorie er disse blot en kort køretur fra jer på Mågevej 8.   Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.990
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...