Fantastisk beliggende sommerhus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon
Lyngbovej 6, Henne Strand - Søg på husnr. 40824

Dette skønne sommerhus på Lyngbovej 6 i Henne Strand indbyder til en herlig ferie ved den jyske vestkyst. Det ligger i gåafstand til både badestranden og centrum, og her er der underholdning for både store og små.

Skønt og veludstyret sommerhus med egen wellnessoase

Den lyse og moderne indretning sørger for, at I fra første øjeblik vil kunne slappe af og føle jer hjemme. Her mangler der ingenting, og de skønne omgivelser råder over alle moderne bekvemmeligheder såsom opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine.

Det fine sommerhus rummer plads til 6 personer med sovepladser fordelt på 3 velindrettede soveværelser. Husets hjerte er den store og lyse stue, som er kombineret med det halvåbne køkken. Her er der lagt op til masser af familietid, og om aftenen sørger den knitrende brændeovn for både varme og feriestemning.

Huset er udstyret med 2 badeværelser, og det ene gemmer på en ekstra wellnessoverraskelse. Her får I jeres helt egen sauna og spabad, så I kan forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra.

Den perfekte destination for naturelskerne

Huset ligger på en herlig naturgrund, så tæt på stranden, at I kan høre bølgernes brusen fra terrassen. En kort gåtur gennem klitlandskabet fører jer direkte ned til den børnevenlige badestrand, som året rundt byder på nye og spændende oplevelser.

I den hyggelige bymidte i Henne Strand finder I flere fine forretninger, forskellige restauranter og caféer, og her kan der både shoppes og spises softice i massevis.

Alt i alt den perfekte beliggenhed og de perfekte rammer for en uforglemmelig ferie ved den jyske vestkyst.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 1.400
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...