Skønt feriehus i Henne Strand – til 6 personer – Med sauna

4
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 37, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40765
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn ugeneret klitgrund på Hjelmevej 37 i Henne Strand ligger dette hyggelige feriehus. Her er 100m2 sommerhusstemning i et dejligt naturområde ved den jyske Vestkyst, med god plads til 6 personer både inde og ude, hvor I kan slappe af på den dejlige lukkede terrasse. Og skulle I have et husdyr, er den også meget velkommen her.

Velholdt praktisk feriehus med sauna

Dette hyggelige træhus, med plads til 6 personer, er indrettet med 3 soveværelser – 2 af værelserne har en komfortabel dobbeltseng, det tredje er med 2 enkeltsenge. Det er således det perfekte hus til en lille familie eller 2 par.

Stuen er velindrettet, og de pæne møbler, det lyse træværk og den hyggelige brændeovn sørger for den rigtige feriehusstemning. De store vinduer lukker masser af lys ind, samtidig med at den henrivende natur på denne grund kan nydes herfra.  

Feriehusets køkken er veludstyret, og har bl.a. opvaskemaskine. Med det åbne køkken, som ligger i forlængelsen af stuen, ligger dette feriehus op til fællesskab og hygge: Her kan der hygges ved spisebordet med familiespil og lækker mad eller hygge i sofaen med en god film eller en god bog, imens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Feriehuset har et badeværelse og et gæstetoilet. Badeværelset er udstyret med gulvvarme og herfra har I også adgang til en sauna, hvor I kan slappe af efter en lang tur på stranden og lade batterierne op igen.

I dette feriehus er det nemt at holde ferie, også over en længere tid, da der både er vaskemaskine og tørretumbler i feriehusets praktiske bryggers.

Feriehusets carport giver ly til en bil og eventuelle medbragte cykler.

Afslapning på terrassen

Rundt om dette feriehus er der bygget den flotteste lukkede træterrasse, som til dels er overdækket. Her kan I helt sikkert finde et hyggeligt læfyldt hjørne, som I kan nyde, mens I benytter jer af de komfortable havemøbler, der er stillet til rådighed.

Terrassen er det perfekte sted til at nyde det gode vejr om dagen, men også til skønne grillaftener: Både gas- og kulgrill vil være jer behjælpelige med at tilberede en lækker grillmiddag, imens I ser solen gå ned bag klitterne eller holder øje med de mindste, imens de gynger.

Smuk natur ved Vesterhavet

Fra dette skønne feriehus til den brede, tilsyneladende uendelige, sandstrand er der blot 500 meter. Den hvide Vesterhavsstrand indbyder til lange gåture og friske badeture i de blå-grønne bølger. Og på en klar dag kan I mod syd se Blåvands fyr, der markerer Danmarks vestligste punkt, eller mod nord se Lyngvig Fyr, der er vartegn for Holmlsand Klit.

Ud over den flotte sandstrand for enden af klitrækken byder den lille by Henne Strand en del hyggelige caféer og restauranter, som kan forkæle jer med lækre danske specialiteter. Langs den befærdede hovedgade kan I slentre rundt med en softice og finde et par gode souvenirs i de små butikker og forretninger.

Den øvrige egn byder på masser af naturoplevelser med lynghede, skov og plantager. I og omkring Blåbjerg Plantage og Filsø er der rigeligt mulighed for at opleve den enestående natur, enten ved at gå, cykle, ride eller spille golf.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40765

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt ruhig gelegen in Strand-und Zentrumsnähe. Das Haus ist mit allen erdenklichen Küchengeräten und Geschirr ausgestattet. Schön ja st auch das zwischen Gas-und Kohlegrill (Napoleon und Weber!! ) wählen kann. Für Hundebesitzer ist die komplett eingezäunte Terrasse rund ums Haus ein Traum. Terrassenmöbel sind in ausreichender Menge und guter Qualität vorhanden. Fahrräder, Scooter, Kinderwagen , Angelausrüstung finden im Carport bei schlechter Witterung Unterschlupf.
Ein wirklich tolles Haus.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.587
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...