Stort sommerhus med pool og billard til 14 personer i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 38B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60487
14 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Husdyr tilladt
ca. 15
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Sandtoftevej 38B i Blåvand finder I dette skønne aktivitetssommerhus med en lækker pool og billard. Her kan op til 14 feriegæster og 3 hunde nyde en dejlig ferie i hyggelige omgivelser. I sommerhuset er der desuden spabad og sauna, så I rigtig kan slappe af efter en oplevelsesrig feriedag.

Sommerhus med aktiviteter for hele familien

I sommerhuset er der aktiviteter for hele familien, hvad enten I er til sjov og leg eller afslapning og velvære. Udover den dejlige pool byder sommerhuset nemlig både på spabad, sauna og billard. Efter en sjov feriedyst i billard, kan I hoppe i poolen og nyde det boblende vand i spaen efterfulgt af en tur i den varme sauna.

14-personers sommerhus med brændeovn

Sommerhuset til 14 personer er lyst og indbydende indrettet. Køkkenet ligger i åben forbindelse til spiseplads og den hyggelige, lille tv-stue. Her kan I hygge jer med et spil kort eller en god film, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og sætter prikken over i’et til feriestemningen. Sommerhuset har også en energibesparende varmepumpe, som I kan benytte til at holde temperaturen i rummet behagelig

I sommerhuset er der et badeværelse med gulvvarme samt et fint gæstetoilet. Desuden er der både vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for at vaske lidt tøj eller håndklæder i løbet af ferien.

Fint udeareal med afskærmet terrasse

Sommerhuset ligger på en dejlig plænegrund med sandkasse og gyngestativ til familiens yngste. Imens børnene leger, kan I slappe af på den afskærmede terrasse og nyde sommersolen. Til aften kan I tænde op i grillen og stege saftige bøffer til en hyggelig grillmiddag.

Ferie ved Danmarks vestligste punkt

Blåvand er Danmarks vestligste punkt og er derudover et særdeles populært ferieområde. Her kan I gå ture i det naturskønne område, der byder på vide klitlandskaber og lange sandstrande ved Vesterhavet.

I Blåvand er der et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. I kan bl.a. tage en tur til toppen af fyrtårnet, gå på opdagelse i bunkermuseet eller besøge den lille zoo. Derudover byder byen på forskellige butikker, restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60487

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt auf einen natürlichen Grundstück, es passen gut 4 PKW auf die auf dem Grundstück vorhandenen Parkplätze. Insgesamt sehr gemütlich mit kleinen Fenstern, sodass im Sommer nicht zu viel Sonne ins Haus scheint. Im Obergeschoß
wurde es doch recht warm, es sind Klimaanlagen vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich eingerichtet. Es fehlte uns an Nichts. Ein ganzer Schrank voll Spiele für die Kinder, die Küche hatte selbst Sandwichmaker, Mixer, Kaffeemaschine, Toaster, Geschirr für alle zu genüge. Der Pool war toll und auch der Whirlpool. Die Sauna hatten wir nicht benutzt. Der Außenbereich hat viel Platz zum Toben. Terrasse und Garten super gemütlich. Alles in allem gibt es nur positives zu sagen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Top ausgestattetes Ferienhaus mit Platz für die große Familie.
Insbesondere die Küche hat wirklich alles was man braucht!Soverum:6
Bolig-/Grundareal:230 / 1.584
Renoveret / Byggeår:2010 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Standvandsspa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...