Charmerende sommerhus med sauna – 75 meter til stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Blåklokkevej 6, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40730
6 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Blåklokkevej 6 i Henne Strand står dette charmerende sommerhus klar til op til 6 personer. Sommerhuset har en unik beliggenhed med kun 75 meter til stranden og 200 meter til nærmeste indkøbsmulighed. I sommerhuset er der mulighed for masser af afslapning i saunaen.

Charmerende, ældre sommerhus med sauna

I det charmerende, ældre sommerhus på Blåklokkevej 6 i Henne Strand bliver I budt inden for til en hyggelig ferie for hele familien.

I sommerhuset kan I fordele jer på de 3 gode soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltseng, hvor I kan få jeres skønhedssøvn og samle energi til ferien. I skal ikke bekymre jer om kø til badeværelset fra morgenstunden, for her er hele 2 badeværelser – begge er desuden udstyret med gulvvarme, så der heller ikke er risiko for kolde fødder.

På det ene af sommerhusets 2 badeværelser har I adgang til den skønne sauna, der inviterer til masser af afslapning. Sæt jer til rette i den dejlige varme, slap af og kom helt ned i gear. Det er også fantastisk med en tur i saunaen efter en dukkert i Vesterhavet eller en gåtur langs stranden.

I feriehusets stue kan I samle hele familien til hyggelige feriestunder med spil og film: feriehusets 55″” fjernsyn med indbygget Apple TV og Google Chrome byder på mange timers underholdning. I stuen sørger brændeovnen for at sætte prikken over i’et for feriestemningen med sin knitren i baggrunden og varme. Ellers er her også en varmepumpe, der sørger for gode temperaturer i feriehuset.

Feriehusets køkken og bryggers er veludstyret, og her findes der bl.a en vaskemaskine, en bageovn med integreret mikrobølgeovn og opvaskemaskine. En fryser på 80l er også tilrådighed i huset.  

Unik beliggenhed kun 75 meter fra stranden

Sommerhuset på Blåklokkevej 6 har en unik beliggenhed. Fra sommerhuset har I blot 75 meter til stranden og det smukke Vesterhav, og dermed tager det jer ikke lang tid, før I er fremme, når I trænger til en frisk dukkert eller gåtur langs stranden.

I har desuden kun 200 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset. I Henne Strand er der både et supermarked og flere specialbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos. Derudover er der også hyggelige spisesteder, I kan besøge i byen.

2 skønne terrasser

Udendørs byder sommerhuset på hele 2 skønne terrasser, som I kan tilbringe de varme feriedage på. Den ene terrasse vender mod øst og er det oplagte sted at nyde dagens første kop kaffe, mens resten af sommerhuset så småt står op. Den anden terrasse vender mod vest, og her kan I nyde aftenens grillmiddag.

På terrasserne står der havemøbler og liggestole klar til jer. Find jer en god plads i solen, sæt jer til rette og nyd ferien med lyden af brændingen i baggrunden. Imens kan børnene bygge flotte sandslotte i sandkassen.

Lademuligheden for el-bilen er et CEE kombistik (kraftstik) – eget ladekabel medbringes. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40730

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus Blaklokkevej 6, mitten in den Dünen ist unser Traumhaus. Als ich es 2023 zum ersten Mal betrat, überfiel mich ein Wohlgefühl, Vertrautheit und eine Atmosphäre von Heimat. Wir werden versuchen so oft wie möglich wiederzukommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt nur eine Düne vom Strand entfernt, sodass man sogar die Brandung hört. Nur wenige Gehminuten entfernt ist ein leichter Zugang zum Strand und auch das Örtchen ist nicht weit entfernt. Trotzdem hat man im Haus das Gefühl, dass es einsam liegt, was für uns toll war. Die Einrichtung ist stimmig und gemütlich, die vielen Fenster lassen viel Licht hinein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist etwas älter, wir haben das Haus betreten und uns wohlgefühlt. Das liegt auch daran, dass es nicht steril ist, sondern es gibt Deko, Bilder. Es ist sehr gemütlich und hübsch eingerichtet. Die neue Küche ist sehr schön, wir haben wenig vermisst. Die Badezimmer, besonders die Duschen, sind allerdings nicht mehr auf dem neusten Stand. In den Schlafzimmer liegen Teppichfliesen, die sind nicht mehr modern, aber okay.Die Betten sind bequem. Das Wohnzimmer hat ein gemütliches Sofa, es ist nett eingerichtet. Die Terrassen sind sehr praktisch, Gartenmöbel sind genug da. Insgesamt haben wir uns sehr wohlgefühlt!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.500
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...