Hyggeligt sommerhus med sauna og brændeovn i Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Lyngbovej 14, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40706
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Lyngbovej 14 i Henne Strand ligger dette hyggelige sommerhus med brændeovn, der rummer plads til op til 6 personer. I sommerhuset, der har en skøn beliggenhed tæt på strand og by, kan I holde en dejlig ferie med masser af afslapning i saunaen.

Skøn beliggenhed med kort afstand til strand og by

Sommerhuset på Lyngbovej 14 i Henne Strand har en skøn beliggenhed, hvor I bor tæt på både strand og by. Vesterhavets brusende blå bølger og de smukke sandstrande ligger blot 700 meter fra sommerhuset, og I kan nå dertil på kort tid, når I trænger til en frisk dukkert eller en god gåtur.

Fra sommerhuset på Lyngbovej 14 har I desuden kun 400 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og I kan hurtigt få købt de sidste ting til aftenens grillmiddag. I Henne Strand kan I købe ind hos byens supermarked og specialbutikker.

I Henne Strand er der også hyggelige spisesteder, som I kan besøge og få stillet sulten hos på de dage, hvor I selv vil slippe for at lave mad.

Hyggelig indretning med sauna og brændeovn

Når I træder ind i sommerhuset, bliver I straks mødt af en hyggelig indretning og en skøn ferieatmosfære, hvor I uden tvivl kommer til at holde en dejlig ferie. I sommerhuset er der også mulighed for ekstra forkælelse og afslapning i saunaen, som I finder på sommerhusets badeværelse. Udover badeværelset er der også et gæstetoilet i sommerhuset.

I sommerhusets stue vil I helt sikkert tilbringe mange hyggelige timer sammen på jeres ferie. I stuen sørger brændeovnen for at sprede ekstra hyggelig feriestemning og god varme. Fra stuen kan I gå op i køkkenet og spisestuen ad en trappe, hvor I kan samles til madlavning og lækre måltider.

På sommerhusets 94 kvadratmeter finder I også 3 gode soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltseng, hvor alle feriegæster kan få sig en god nats søvn og være klar til de kommende feriedage. På det ene af soveværelserne er der desuden en hems, som børnene helt sikkert vil elske.

I sommerhuset står flere praktiske faciliteter – opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler – også klar til at hjælpe med det praktiske husarbejde på jeres ferie. Derudover er der også en energivenlig varmpumpe, der sørger for, at I altid har et godt indeklima i sommerhuset.

To gode terrasser

Sommerhuset har hele 2 gode terrasser, som I kan gå ud på og nyde de solskinsfyldte feriedage. Den ene terrasse, som I kan træde ud på fra spisestuen, vender mod øst og er helt perfekt at nyde dagens første timer på med en god kop kaffe, mens resten af sommerhuset stadig sover.

Den anden terrasse, som I kan gå ud på fra stuen, vender mod syd, og her vil I virkelig kunne nyde solens varme stråler i løbet af dagen. På terrasserne står der havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette. De varme feriedage kan I afslutte med en lækker middag på sommerhusets grill.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40706

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war wie vorher beschrieben, sehr ordentlich und vollständig ausgestattet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden es wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles was man braucht, die Küche ist gut sortiert, der Holzofen hat schöne Wärme gebracht, es war ruhig in dieser Gegend, man in 5 min. in Henne zum Shoppen. Preis-Leistung ist ok.

DE
D.
sagde , Deutschland

An alles gedacht. Einrichtung Küche Top.Ideal für eine kleine Familie
Wir waren 4 Erwachsene und ein Baby. Waren auch begeistert das es nicht so hellhörig war.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 495
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, stengulv trægulv med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...