Sommerhus i Bork Havn med wellnessfaktor – plads til hunde

3.5
icon
icon
icon
icon

Strandvænget 49, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35248
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Strandvænget 49 ligger i Bork Havn og er et skønt og velholdt sommerhus til 6 personer, hvor I også kan medbringe op til 2 hunde. Sommerhuset er børnevenligt, udenfor er der nemlig både sandkasse og gynge til de yngste. Derudover er der spabad og sauna, varmepumpe, brændeovn, vaskemaskine og tørretumbler samt behagelig gulvvarme i badeværelse og stue.

Velholdt træferiehus med gode faciliteter

Der er 3 dejlige og rummelige soveværelser til jeres rådighed, og alle 3 er indrettet med komfortable dobbeltsenge.

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, og her kan I helt sikkert fremtrylle mange lækkerier, hvad enten det er til en god brunch eller en frisk salat til grillmiddagen. Køkkenet er veludstyret med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine.

I stuen er der et stort vinduesparti, som giver en masse sollys og en dejlig udsigt til det fri. Her er gode og hyggelige siddepladser, hvorfra I kan se dagens nyheder på tv’et eller læse en bog i fred og ro. Tænd op i brændeovnen, mærk varmen sprede sig gennem sommerhuset og lad jer fortrylle af de dansende flammer.

På sommerhusets badeværelse er der både spabad og sauna, hvilket er helt perfekt til ro og afslapning efter en sjov og oplevelsesrig dag med familien.

Fin grund med stor, flisebelagt terrasse

Der er en flisebelagt terrasse rundt om sommerhuset, som er delvist afskærmet, så I også kan nyde roen udenfor. En del af terrassen er desuden overdækket, så I kan få lidt skygge fra solen, hvis det bliver for varmt.

En god feriedag skal selvfølgelig afsluttes på terrassen i det lune sommervejr. I kan tilberede jeres aftensmad på grillen, mens børnene leger med bolden på græsplænen eller hygger sig på gyngen og i sandkassen.

Ferie i Bork Havn

Bork Havn er et meget børnevenligt område, men også et eldorado for vandsportsentusiaster, der gerne vil lære at surfe. I byens centrum finder I et supermarked, hvor I kan foretage jeres daglige indkøb og købe friske rundstykker om morgenen. I kan spille et spil minigolf, støbe jeres egne stearinlys eller blot gå en tur langs havnen og kigge på de små både med en isvaffel i hånden.

Til en længere køretur kan det anbefales en tur til Legoland eller de større byer Esbjerg eller Varde, hvor der er flere forskellige seværdigheder og aktiviteter at prøve.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35248

DE
D.
sagde , Deutschland

Nette Unterkunft für einen Urlaub in Bork Havn.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.012
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker tæppe med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...