Sommerhus med spa og sauna til 8 personer i Bork Havn

3
icon
icon
icon

Duevænget 14, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35213
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

For enden af en blind vej i Bork Havn finder I dette sommerhus med både spa og sauna på Duevænget 14. Her er plads til 8 personer, så I kan sagtens tage af sted 2 familier sammen – og hunden er også velkommen.

Familiehygge på højt plan

Dette velindrettede sommerhus har plads til 8 personer og er ideelt, hvis I er en stor familie, eller to familier, der rejser sammen. Her er 3 gode værelser, hvoraf de 2 af dem er indrettet med dobbeltseng, og det sidste værelse har 2 køjesenge – perfekt til børnene, der helt sikkert ville elske at kunne sove i samme rum.

I et feriehus til så mange mennesker, er der selvfølgelig to badeværelser. Det store badeværelse har både bruseniche, sauna og spabad, som alle feriegæster vil nyde uanset alder.

For at gøre jeres ferie mere afslappende, er her både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I ikke skal bekymre jer om, hvem der tager opvasken, eller hvad I skal gøre, når yndlingstrøjen bliver beskidt.

Sommerhuset opvarmes af en klimavenlig varmepumpe, der hurtigt og effektivt opvarmer sommerhuset. I kan også benytte jer af el-radiatorerne på værelserne. Når hyggen skal op i et ekstra gear, kan I tænde op i brændeovnen og nyde varmen og de smukke, knitrende flammer, mens I tager et brætspil i sofaen, eller læser en god bog i den hyggelige alkove.

Skønt udeområde og carport

Fra stuen kan I gå direkte ud på terrassen, hvorfra I kan nyde haven og den 1200m2 store grund. Børnene kan tage en tur på gyngerne, lege og spille på græsplænen, men de voksne slapper af med lidt koldt at drikke i havemøblerne. Når det er ved at være tid til at spise, kan I tænde op i gasgrillen og hurtigt lave lækre måltider på grillen.

Ved sommerhuset er også en carport, hvor jeres cykler eller barnevognen kan stå i læ for regn og vind.

Aktiviteter for alle i Bork Havn

Sommerhuset ligger for enden af en blind vej, så I kommer ikke til at opleve meget trafik her på Duevænget 14. I har kun 1500 meter til havnen og fjorden, samt diverse butikker og indkøb. Bork Havn er det perfekte område til hele familien, da I både kan besøge vikingehavnen, de hyggelige caféer, Bork Legeland eller de mange udbud af vandsport.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.200
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, Gasgrill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...