Skønt sommerhus til 4 personer og 1 hund i Bork

3
icon
icon
icon

Svanevænget 17, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35092
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger du og din kæreste eller familie til en dejlig ferie i rolige omgivelser? Så bør I tage et kig på dette skønne sommerhus i Bork. Sommerhuset rummer plads til 4 personer og er derfor ideelt til en ferie for parret eller den lille familie. Her er der plads til masser af afslapning i de dejlige og rolige omgivelser. Har I en hund, er den også hjertelig velkommen i sommerhuset!

Dejlig indretning med alrum, varmepumpe og gode praktiske faciliteter

I det 69 kvadratmeter store sommerhus er der lagt op til en hyggelig og afslappende ferie for op til 4 personer. Sommerhuset er indrettet med 2 skønne soveværelser, der begge har en dobbeltseng, hvor I kan få jeres skønhedssøvn om natten eller en lur i løbet af dagen.

Desuden rummer sommerhuset 1 badeværelse, der endda er udstyret med gulvvarme, så ingen skal fryse fødderne fra morgenstunden på ferien. Derudover er der et stort køkkenalrum, hvor der er åben forbindelse mellem køkken, stue og spiseplads, og hvor I virkelig kan nyde godt af hinandens selskab.

Sommerhuset byder på gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine og vaskemaskine, så I har hjælp til opvasken efter madlavningen og tøjvasken på ferien. Desuden har sommerhuset en energivenlig varmepumpe, så I kan få et godt indeklima til lave priser.

Skønt udeområde med terrasse og have

Udendørs venter der jer et skønt udeområde, hvor både to- og firbenede kan hygge sig på ferien. Til hundene er der en skøn have, hvor de har masser af plads at boltre sig på. Mens hundene hygger sig i haven, kan I slappe af på liggestolene eller i havemøblerne på terrassen, der er delvist overdækket og afskærmet. Slut en hyggelig feriedag af med en lækker middag på grillen, som I kan nyde på terrassen.

Ferie i Bork

Med ferieadresse på Svanevænget 17, bor I ikke langt fra flere skønne ferieoplevelser i Bork, hvor I blandt andet har mulighed for at afprøve nogle forskellige vandsportsaktiviteter. I Bork Havn har I også mulighed for at købe ind hos byens købmand og spise hos byens hyggelige og gode spisesteder.

I kan også besøge Bork Vikingehavn, hvor I har mulighed for at opleve, hvordan det var at leve i vikingetiden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35092

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Objekt. Ruhige Lage. Mit schöner großer Terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut gelegen, genug Platz für 4 Personen. Schöne Terrasse und überraschend viel Ausstattung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Äußerlich ist das Haus sehr ansprechend. Die Inneneinrichtung ist sauber und gepflegt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:69 / 1.018
Renoveret / Byggeår:2019 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barneseng, barnestol, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...